|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Půjčení AEG, okolí Ústí nad Labem 19.-20. Říjen
Autor |
Zpráva |
BohaterOstatnej
Rotný
|
 Půjčení AEG, okolí Ústí nad Labem 19.-20. Říjen
Ahoj, jedu po dlouhé době zpět do ČR, a chtěl jsem překvapit kamarády tím že si půjdeme zahrát airsoft, dvě zbraně jsem koupil, ideálně bych chtěl půjčit 1-3 další zbraně (nejlépe nějáký činský AEG, opravdu to můžou bejt staré modely které někomu leží doma, jde mi o to aby to střílelo, teoreticky pokud by nebylo zbytí tak bych si půjčil i nějáké manuálky etc.). Mělo by to být na tuto sobotu (20. Říjen 2012), tzn. bych si pro ně přijel v pátek odpoledne, nějak v okolí Ústí nad Labem nejlépe, na ceně bychom se dohodli. Jde opravdu jen o jeden den, střílet se bude reálně tak 2-5 hodin, pokud by se během toho s vypůjčenou zbraní něco stalo tak zaplatím výdaje na opravu. Pokud bude někdo chtít můžeme sepsat i nějakou smlouvu, přeci jen je to celkem nestandartní požadavek. ( orientační cenu si představuju třeba 400,- kč za jednu zbraň, při všech třech trošku míň, pokud je to moc/málo tak mě někdo může opravit, opravdu nevím jaká je reálná cena, ovšem pokud si vypůjčím zbraň s reálnou hodnotou 2000,-, tak mi přijde 1/5 z celkové hodnoty za jeden den vypůjčení více než adekvátní, samozřejme vezmu tu nejlevnější nabídku, ale myslím si že budu rád když se někdo ozve) Doufám že jsem tímto postem nijak neporušil zdejší pravidla, a že nepůsobím nedůvěryhodně. Pokud někdo bude tak hodný že k tomuto svolí, může mi napsat sem, popř. soukromou zprávu. //edit.- pro zbraně bych si přijel autem, a zároveň bych je v sobotu ihned po akci zase odvezl majiteli, a okolí Ústí n/L znamená dejme tomu naky ty mesta okolo Díky moc za odpovědi, Kuba 
Naposledy upravil BohaterOstatnej dne 17 říj 2012, 13:38, celkově upraveno 1
|
17 říj 2012, 10:53 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
 Re: Půjčení AEG, okolí Ústí nad Labem 19.-20. Říjen
Tak 400kc je adekvatni za vypujcku AEG zbrane bez munice, ja zrovna v patek delam TeamBulding s 12 pujcenymi zbranemi z teamu po 300kc, ale bez odborneho dohledu ti nikdo jen tak zbran nepujci, bud by musel byt na te akci s tebou a kdyz toho bude vic tak by tam mel byl dohled, idealne technik tak jako ja tedka v patek.
Nicmene pripravit zbrane na vypujcku neni zadna sranda, popujcovat je a jen nabit baterie zabere nekolik dni
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
17 říj 2012, 13:19 |
|
 |
|
BohaterOstatnej
Rotný
|
Aha, no tak v podstate by nato ten dotycnej mel 2 dny, a stím technikem, jak rikam je to pro partu kamarádů, a bude to celý v takovym dost zlehčeným stylu. (chápejte, oni budou odvařený už jenom z toho že jsem tohle připravil, má to bejt něco jako překvapení, tak doufám že to vyjde) Já jsem v minulosti soft hrál, a hrál jsem s lidma co tehdy měli AEGčka (a to bylo v době kdy nejlevnější AEG byla MP5K od Marui za nakejch 7K), takže základy a sacházení se zbraní mi nedělá problém, pokud jde o toto. Navíc bych byl ochotnej zaplatit pokud by se s nejakou zbraní něco stalo. A aby to celý proběhlo v pohodě prostě, já jsem pohodář, nemám s ničím problém, a určitě se najde někdo podobný, doufám 
|
17 říj 2012, 13:30 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Hele já bych takhle na blind zbraň nepůjčil ani náhodou. Je jedno, jestli je danej člověk třeba dobrej nebo ne - přes net to nepoznáš a přetvářku mnohdy nepoznáš ani ve skutečnosti (to samozřejmě není nic proti tobě - tak to prostě je). Já sám nepůjčuji zbraně ani známým lidem - fakt jenom těm, co hooodně dobře znám. Je to drahá věc a stojí to spoustu času to vyladit aby to makalo. A to platí často i u pro zbraní s levnou pořizovací cenou... Pochybuju že někoho seženeš. 
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
17 říj 2012, 14:36 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
|
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
17 říj 2012, 14:44 |
|
 |
|
BohaterOstatnej
Rotný
|
Je pravda, že jsem to dost podcenil, hlavně teda časově (napsal jsem to moc pozdě). A víceméně souhlasím se Smoldou taky, asi to není jen tak někomu půjčit zbraň. No nejspíš to dopadne tak, že se cestou stavím v nějakym AS shopu a koupim pár levnejch manuálek, nebude to sice ono ale prostě lepší než nic  I tak, díky moc za odpovědi  // poradíte prosím narychlo jaký manuálky mam koupit? Koupim tak tři, účel mají splnit jednoduchý - vydržet alespoň jednu akci, a prostě aby to nějak střílelo. Napadlo mě koupit buď čínskej ňákej dlouhej manuál (brokovnice?), nebo pistoli s hopem (koukal sem naky i za 500,-). Jaký knim koupit strelivo?Zaroven by to teda nemelo bejt nejak extremne drahy  Díky moc, Kuba
|
17 říj 2012, 18:46 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
|
No a kudy pojedes (do jakeho shopu se stavis) ohledne toho nakupu levnych zbrani, abych ti doporucil konkretni zbrane z daneho shopu ktere jsou skladem.
jinak brokovnice 3 hlavnovy jsou fain, manualni TM rada HG je super, do dvou tisic sezenes i manualni SVD, ...
|
17 říj 2012, 19:06 |
|
 |
|
BohaterOstatnej
Rotný
|
Jedu ráno do Brna, ale tam budu jen obědvat a nebudu mít moc času, pak Praha, tam budu mít (v pátek trošku víc) času přes den, a v pátek večer jedu do Ústí nad Labem. Předpokládám teda že něco v Praze? 
|
17 říj 2012, 19:08 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 říj 2012, 16:11 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
A co morris?  tam mají taky brokovnice...a navíc krám v Praze.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
18 říj 2012, 16:16 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|