Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 09:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 AK-47-zvýšení kadence 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek AK-47-zvýšení kadence
čus před několika dny jsem začal s airsoftem a mam za sebou jen 5 akcí a chtěl bych si tohle(http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=104) ákáčko trochu upgrejdovat. Hlavně bych chtěl hodně zvýšit kadenci,myslel jsem že bych tam dal třeba 90 pružinu a dále nevim co by k tomu bylo zapotřebí více,teda jestli stačí jen vyměnit pružinu a něco udělat s motorkem nebo něco více? Jinak co se týče té pružiny myslim že by mi stačila ta 90.Jinak pro mě neni ani tak důležitá ta síla(CQB) a občas i ten lesík ale hlavně ta kadence.Předem díky za rady :D

04 lis 2012, 17:05
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: AK-47-zvýšení kadence
Začni novejma kabelama s mosfetem a pořádnou baterkou.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 lis 2012, 17:21
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Jestli začínáš, tak se na to asi vykašli. Jelikož máš ákáčko za 2000Kč nevím, jestli bys byl schopen dát to do servisu, kde by ti dali mosfet, Dean-T konektory, kabely a jinou pružinu za míň jak 1000kč...potom bys ještě mohl pokračovat levným motorem kolem 800Kč. A pak dávat pozor, aby se to nerozsypalo. Navíc v tom už teď máš pružinu M120, což je (podle mě na začátek) úplně akorát a dát tam horší opravdu jedině, když to bude na CQB a budeš chtít krutou kadenci. Jo, ještě baterka, to je taky v rozmezí 500-kdovíkolik Kč...

Moje rada: Zkus nejdřív chvíli hrát a zjistíš, co tě baví a na co máš, nauč se taktiku (taktika je víc jak kdejaká pružina nebo kadence) a pak přemejšlej o upgradu.

04 lis 2012, 19:13
Nadporučík
Nadporučík

Hele to mám doma taky, slabší brko bych určitě nedával, ono to svym způsobem střílí celkem pěkně (obzvlášť za ty prachy), ale jakýkoliv upgrade, který nemáš doma v šuplíku se fakt nevyplatí. To sis měl při koupi přihodit 2 tisíce a vzít tu 74 CM 0.48 tušim. Tady udělej to co píšou kluci, začal bych baterkou, na tý poznáš asi největší rozdíl, pak možná ty kabely + mosfet, to by ses vešel komplet do litru a rozdíl to bude znatelnej. Případně kdyby se někomu doma válel motor, ale novej bych asi nekupoval... Pokud to je tvůj první kvér, tak si stejně nejpozději na jaře koupíš něco trošku lepšího.

Já začal cymáckou MP5 z druhé ruky, střílí slušně, úsťovka 115-120, ale překvapivě přesná a kadence kolem 18bb/s.

Pak jsem chtěl něco trošku lepšího, tak jsem si koupil M16 od GP, nakonec proběhl celkem velký upgrade a ejhle, mám v tom 150tku, na druhou stranu je to celkem velká kráva, kterou člověk ocení akorát venku, na CQB situace empice mnohem vhodnější.

No a pak byla taková akce, kde jsem byl za povstalce, tak jsem pořídil přes inzerát tohle AKčko (je to teda od jiného výrobce, ale je to 1:1 stejný, asi jen jiný obchodní název), úsťovka byla lehce nad 100, pár vyměněných věcí, tak jsem dal SP120 brko a ejhle, už to lítá 130ms, chvilku jsem se v tom hrabal a upravoval, nakonec jsem tam dal (i vzhledem k životnosti) M115 z GPčka a teď je to paráda, střílí kolem 118ms, slušná kadence a je hlavně lehounký. (cca 2,5kg vs 5kg u M16 je fakt znát)

http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307

13 lis 2012, 12:51
Profil ICQ
Generál major
Generál major

Dost to zavisi na tom co si predstavujes pod pojemm vyssi kadence ... kazdopadne kable + mosfet + pozlaceny konektory (dean, xt60, bullets apod ... ) a nasledovne aku, jak rikaly kluci, bude prvni krok

Potom je to o prevodu ozubenych kol, motoru, pruzine a pripadne zkracovani chodu pistu, v pripade 450 mm hlavne neni ta posledni moznostneni uplne namiste, resp. ten chod pujde skratit jen o maly kousek, tipuju tak jeden zub, ale proc ne ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

14 lis 2012, 01:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Pokud jo echt začínáš, tak bych se na upgrade na kadenci vykašlal kor u tohole kalacha.
Kadence je finančně náročnější než upgrade na sílu a hlavně náročnější na provoz. Musí být téměř leštěný kule a v momentě, kdy se v laufu nebo komoře octne i poměrně malej bordýlek, tak se to může přidusit. Kadence s kvalitní municí taky dost leze do peněz.
Pokud po tom tvé srdce touží, jdi do toho :-) a připrav si šrajtofli.

20 lis 2012, 14:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]