Zdravím ,
rád bych se zeptal na pár rad do začátku mé airsoft kariéry.
Tak začnu asi něčím o sobě, ať vidíte mé možnosti.
Je mi 14 let, bydlím v Ústeckém kraji, přesněji poblíž Litoměřic/Lovosic. Fyzičku na airsoft si myslím, že mám
Airsoft už jsem hrál s kámošema na takové only-fun úrovni, jednou, dvakrát za tejden jsme si šli zastřílet do lesíka popř. do nějaké opuštěné budovy. Ale takovéhle hraní už mě přestalo bavit a chtěl bych zkusit hrát v teamu a jezdit na větší airsoft akce atd.
Zatím jsem měl pořízenou tuto airsoftku: G.5K Galaxy
Ale teďka bych se nejraději zařadil do nějakého airsoft teamu jako sniper.
Teďka tady napíšu přehled mích otázek, je možné, že už to bylo někde na tomto forum zodpovězeno, ale nějak mi to nejde vyhledat.
1) Mám věk na to se začlenit do nějakého teamu a hrát nějaké větší airsoft akce?(Je mi 14 let)
2) Co obnáší pozice snipera? Na internetu je toho celkem hodně, ale je to stylem, že to 1x napsal a všichni to od něj skopírovali.
3) Neznáte nějaký dobrý airsoft team v Ústeckém kraji, nejlépe blízko Litoměřic, který jezdí na větší akce a bere nováčky?
4) Jakou by jste mi doporučili sniperku, vybavení atd.
5) Četl jsem, že pro snipery je dobré maskování hejkal. Je lepší si ho koupit a nebo si ho udělat doma? Popřípadě máte na něj nějaký osvědčený návod? Maskovací vzor bych asi volil Woodland.
Tak to je asi tak všechno
Jinak pokud by bylo možno, aby ta sniperka nestála zas až tak tolik, tak bych byl vděčný. Představoval bych si tak kolem 3-4 tisíc.
Děkuju za každou odpověď