Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 15:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
 mechabox s 8mm kul. ložisky 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek mechabox s 8mm kul. ložisky
zdravím nedávno jsem si upgradoval zbran na m 130, mám M4A1 od pj, kupovanou asi tak před rokem vyupgradoval jsem si to všechno, mosfet, m130, motor, píst, vzduchotechnika kluzná ložiska 7mm. Po asi 4 měsících bezproblémového střílení mi praskl píst, s tím i 2 zuby na pístovém kole tak jsem si řekl že v klidu koupím to nové ale zjistil jsem že mám i prasklý mechabox. Budu ho kupovat nový a chtěl bych se zeptat jesi můžu koupit tenhle : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=320 cena docela dobrá, jen nemám moc víru v kuličková ložiska, vydrží kuličková 8mm ložiska zátěž pružiny m 130 od guarderu spolu s kadencí motoru tourque-up infinity od guarderu ( minulá kadence byla zhruba 12 kuliček za S. díky za rady hodně mi pomůžete.

ps: taky bych se chtěl zeptat jesi není už lepší koupit sestavený mech: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=237 a jesi to toten který jsem tu ukázal vydrží díky

Gardy

28 srp 2010, 10:36
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: mechabox s 8mm kul. ložisky
ano kulickova 8mm vydrzi i m150 bez problemu, oproti mensim loziskum je tam jiz dost materialu, aby to vydrzely.

tento mechabox to muze vydrzet, ale s nejvetsi pravdepodobnosti take po case praskne. jediny, v ktery mam duveru, ze vydrzi i nejsilnejsi pruzinu je hlinikovy mechabox:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=923

28 srp 2010, 11:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

aimtop bych nebral, mech v2 je nej od GP nebo CA co se klasikých týče a nebo SHS cnc hliníkáč, ale ten je v jiné cenové relaci :-(
pokud chceš ušetřit tak nej je CA s 6mm ložisky, když si koupíš 6mm kluzná ložiska tak se vlezeš pod 1000kč a vydrží stejně jak ostatní bez obav o kuličky :D§
PS: 8mm kuličky vydrží skoro vše

28 srp 2010, 11:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Kontruju. AimTop mechabox v2 na M130 dvě sezóny bez zásahu. Ale jo, když ne hliník nebo systemu, tak jedině G&P.

29 srp 2010, 22:19
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Kontruju:
aimtop mech, m120 GD, 2 mesice, dalsi jedna akce (ale pry melo maly vykon, chyba instalace) - praskl vepredu.
G&P M130, 20bb/s, 3 mesice - praskl vepredu

proste je to o stesti i o pouzivani, o sestaveni

29 srp 2010, 22:49
Moderátor
Moderátor

Dvojka G&P si na M150 postřílel 42 000, než se odebral. To už je myslím dost pádný argument :-D Vždycky se najdou extrémy, žejo.
Pravda pravdoucí, jak si všechno pěkně sedne, zafouká vítr, zapůsobí karma, tak i hora k Mohamedovi dojde.

29 srp 2010, 23:13
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Jeff píše:
ano kulickova 8mm vydrzi i m150 bez problemu, oproti mensim loziskum je tam jiz dost materialu, aby to vydrzely.

tento mechabox to muze vydrzet, ale s nejvetsi pravdepodobnosti take po case praskne. jediny, v ktery mam duveru, ze vydrzi i nejsilnejsi pruzinu je hlinikovy mechabox:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=923

To Jeff: No zboží již nenalezeno. Mají tam hliníky jen od Shooter....jsou dobré nebo je shooter na prd i v tomto?

To Cotulosh: No mám v2 AT mechac pro m150. Ponížil jsem na 120. 8mm s kuličkami...sezóna bez problému s kadencí jako hovado...motor na M150+ a s tou 120 to lipolka otočila hodně dobře. Nic neruplo, vše v cajku. Poté změna na m130....pár ran než začlo období servisu (zima). Odešel mi jen přerušovač. Po rozebrání jsem zjistil, že ložiska asi brzy odejdou. Jak se říká asi šustí 2ks. Jinak mecha a dílce OK.

Zatím spokojenost, ale jak se zničí jdu do hliníku!
Jen nevím jaký, ale to je ještě čas.

Zdarec.

02 led 2014, 12:11
Moderátor
Moderátor

ano odkaz byl na shs CNC mechabox, no shooter potrebuje casto dost zasadni upravu dilu, aby vse fungovalo bezchybne. Osobne bych ti doporucil chvili pockat, jaky budou zkusenosti s retroarms CNC mechaboxem, pred par dny je zacali prodavat: http://www.retroarms.cz/detail/cnc-mechabox-verze-ii/

02 led 2014, 13:38
Podpraporčík
Podpraporčík

Jeff píše:
ano odkaz byl na shs CNC mechabox, no shooter potrebuje casto dost zasadni upravu dilu, aby vse fungovalo bezchybne. Osobne bych ti doporucil chvili pockat, jaky budou zkusenosti s retroarms CNC mechaboxem, pred par dny je zacali prodavat: http://www.retroarms.cz/detail/cnc-mechabox-verze-ii/

Aha díky za typ. Retroarms je dost mladá firma, s drobnými kořeny v Anareus, to ladění dílů může chvíli trvat.

Zatím.

02 led 2014, 16:48
Moderátor
Moderátor

no az tak mlada firma to neni, zalozeni firmy je nejakych 5-6 let zpatky pod Powerupgrade, pak se to prejmenovalo na Guruupgrade, pak na Guruarms z ceho vzniklo dnesni Retroarms.

Kazdopadne jistou zdrzenlivost doporucuji, pockej si, jaky budou zkusenosti lidi, co to ted objednali. Muze pak podle toho Retroarms doladit mechabox.

02 led 2014, 17:45
Podpraporčík
Podpraporčík

Jeff píše:
no az tak mlada firma to neni, zalozeni firmy je nejakych 5-6 let zpatky pod Powerupgrade, pak se to prejmenovalo na Guruupgrade, pak na Guruarms z ceho vzniklo dnesni Retroarms.

Kazdopadne jistou zdrzenlivost doporucuji, pockej si, jaky budou zkusenosti lidi, co to ted objednali. Muze pak podle toho Retroarms doladit mechabox.

To je hustý, tolik změn firmy. No jistě počkám, mechabox mám, takže než "prdne" snad to bude vyladěné.
Díkes.

02 led 2014, 20:27
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Tak když už je řeč o našem mechaboxu, napsal bych asi tohle. Máme k dispozici celkem dost těl M4 i nějaké vzduchotechniky a kromě CA žádný problém. CA dělá dost atyp oproti ostatním výrobcům. Co se týče vnitřních dílů tak tam jediná nutnost úpravy je max. řezákem upravit tvar spoušťových kontaktů, protože naprosto každý výrobce to má jinak, snažili jsme se to udělat nejuniverzálněji. Jinak jsem nezaznamenal že by něco nesedělo i při kombinaci různých dílů. Pravda když jsme udělali prvních pár kusů tak se hodně laborovalo s rozměry.

Edit: U zbraní CA byl problém s Hop Up komorou s integrovaným SDG, které jsme zkoušeli. Mechabox jinak sedí v těle bez problémů.

Naposledy upravil Retro ARMS dne 06 led 2014, 07:53, celkově upraveno 2

03 led 2014, 13:54
Podpraporčík
Podpraporčík

Retro ARMS píše:
Tak když už je řeč o našem mechaboxu, napsal bych asi tohle. Máme k dispozici celkem dost těl M4 i nějaké vzduchotechniky a kromě CA žádný problém. CA dělá dost atyp oproti ostatním výrobcům. Co se týče vnitřních dílů tak tam jediná nutnost úpravy je max. řezákem upravit tvar spoušťových kontaktů, protože naprosto každý výrobce to má jinak, snažili jsme se to udělat nejuniverzálněji. Jinak jsem nezaznamenal že by něco nesedělo i při kombinaci různých dílů. Pravda když jsme udělali prvních pár kusů tak se hodně laborovalo s rozměry.

Zdravím, tak to je hned z první ruky. No a budou ještě nějaké očekávané změny mecháče? Tedy o ktreých 100% víte, nebo o kterých se domníváte, že přijdou díky šťouravým zákazníkům...jakože něco toho typu "uříznout si to řezákem". Když se upravuje plast je to snažší než něco pílit do kovu.

Díky za info.

03 led 2014, 17:05
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Myslím si, že změny se dělat nebudou. Odladit program a stroj je práce na více než měsíc a těch zmetků co se udělá než to začne trochu vypadat.. a za druhé ten mechabox kromě zmíněné drobné úpravy není potřeba nějak pilovat (ono to jde teda zatraceně špatně) a všechny vnitřní díly pasují tak nevidím důvod do toho sahat když to funguje :-)

04 led 2014, 10:06
Podpraporčík
Podpraporčík

Retro ARMS píše:
Myslím si, že změny se dělat nebudou. Odladit program a stroj je práce na více než měsíc a těch zmetků co se udělá než to začne trochu vypadat.. a za druhé ten mechabox kromě zmíněné drobné úpravy není potřeba nějak pilovat (ono to jde teda zatraceně špatně) a všechny vnitřní díly pasují tak nevidím důvod do toho sahat když to funguje :-)

Super díky moc za užitečné info.

04 led 2014, 11:32
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Není zaco :-)

04 led 2014, 20:53
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]