|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Má upgradovaná manuální puška větší dostřel než AEG?
Autor |
Zpráva |
Xlancer
Svobodník
|
Má upgradovaná manuální puška větší dostřel než AEG?
Ahoj,
dotaz je snad jasný. Mám upgradované AEG (140m/s) a ještě přemýšlím, že bych si koupil snipu od WELL, kde bych prakticky celý vnitřek vyměnil (válec, hlava válce, hybridní píst, vodící trn, pružina, spoušťový mechanismus, Hop up + gumička, vnitřní hlaveň). Zajímá mě, jestli bych pak dosáhl toho, že bych nepřítele mohl trefovat ze vzdálenosti, ze které by mě jeho AEG nemohlo ohrozit. Bohužel osobně nikoho s takhle upgradovanou snipou neznám, takže nemám možnost si to porovnat.
Díky
|
19 říj 2014, 11:02 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Má upgradovaná manuální puška větší dostřel než AEG?
no zalezi, s kym hrajes. AEG lze vytunit tak, ze dokaze strilet stejne daleko jako nejvice upgradovana sniperka.
takze odpoved je jasna, AEG te muze ohrozit (pokud je dostatecne silne upgradovane)
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
19 říj 2014, 14:25 |
|
|
|
Malmerg
Podporučík
|
Re: Má upgradovaná manuální puška větší dostřel než AEG?
AEG se da vzdy upgradovat na dostrel snipy. Navic vetsinou za podstatne mensi sumu nez plynova sniperka. Coz bohuzel je pro manualni spiperku nevyhoda v rychlosti strelby.
|
20 říj 2014, 07:59 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|