|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Poskládaná zbraň se slabým výkonem
Autor |
Zpráva |
CHlustanec
Štábní rotmistr
|
 Poskládaná zbraň se slabým výkonem
Zdravím, poskládal jsem si komplet novou M16, ale zdá se, že jsem se lehce přecenil. Sice jsem vyřešil dětské chyby jako chybějící semi a nezajištění spouště, ale výkon je celkem mizerný. Chrono sice nemám, ale i tak je mi jasné, že 20 metrů dropem není ideální dostřel.
Sestava je vícméně klasika. RA mech a hop, AS Parts vzduch (tryska 21,4mm) GD150 pružina, jeff procesorovka, kola 100/300, tělo GP (prej), PDI hlaveň.
Když dám mech dohromady, je zavřený, tryska úplně vysunutá. Při složení celé zbraně sahá tryska pěkně až k hop gumce. Po prvním výstřelu a pak neustále už je tryska vždycky úplně vzadu. Nevím teda jestli je to špatně, ale dobře asi ne.
Experimentoval jsem s "chronem" přez 4 diody a audacity a pokud mi to nelhalo, tak právě první střela byla dost rychlá, všechny ostatní max 100m/s. Žel experimentální kus chrona je na cucky, takže to nepotvrdím.
Vím, že s touhle všobecnou otázkou asi houby vyeším, ale i takbudu vděčný, za jakékoliv nasměřování. Úplný lempl nejsem, takže snad se nakonec zadaří. Za 14 dní je borderwaradost by měštvalo, kdybch ji nakonec musel nechat doma. Žádného servisáka v okolí neznám.
Předem dík.
_________________ homer: co budu dělat s takovou spoustou špinavých peněz? spálím je! líza: NE! pomysli na děti v africe. homer: máš pravdu, lízinko, musím si koupit pušku..
|
14 dub 2015, 18:57 |
|
 |
|
Malmerg
Podporučík
|
 Re: Poskládaná zbraň se slabým výkonem
Popsane dily nejsou levne, nebylo by lepsi obetovat nejakych par set a dat to profikovi co to vyladi jedou provzdy, nez se s tim trapit?
|
15 dub 2015, 08:22 |
|
 |
|
CHlustanec
Štábní rotmistr
|
Bylo, to víš, že jo...a já už to teď vím taky  . Já to neskládal kvůli ušetření peněz, někde jsem to už i psal, já to chtěl pochopit a naučit se...ale asi to byl velký ořech hned napoprvé :/ Nicméně v okolí nikoho neznám, Actionshop v Ově nedělá opravy, Morava ve Frýdku dělá zbraně jenom koupené u nich. A bojím se, že když to někam pošlu, tak se to nestihne vyřešit do příštího týdne.
_________________ homer: co budu dělat s takovou spoustou špinavých peněz? spálím je! líza: NE! pomysli na děti v africe. homer: máš pravdu, lízinko, musím si koupit pušku..
|
15 dub 2015, 10:56 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Z mojí strany zase souhlas, jako poskládání a usazení frézovanýho mechu je servisácká maturita, to není něco, co bys odladil na koleně s chronem z trubky od hajzláku. Učit se servisování rovnou na tomhle je dost šílený...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
15 dub 2015, 10:58 |
|
 |
|
Malmerg
Podporučík
|
Nekde tu byl seznam servisaku. A rozhodne bych se nebal to poslat nekterym lidem(jsou tu na ne recenze), co bydli jinde nez ty. Ovsam nemuzes cekat, ze to budes mit do tydne. BTW skladanim si sam, spise docilis toho, ze neco hrozne zmrsis a vysledna cena nahradnich dilu bude vyssi nez cena prace.
|
15 dub 2015, 12:16 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|