Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 21:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 M16 Cyma komplet upgrade ( vhodné díly ? ) 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek M16 Cyma komplet upgrade ( vhodné díly ? )
Zdravím,

koupil jsem si M16A3 (kov) od Cyma a mám v plánu vyměnit komplet střeva včetně motoru, v mechaboxu udělat ,,downgrade,, na 100 pružinu a nechat to do MP5 do budov. Na M16 a obecně do lesa to je nic moc a upgradovat čínskej dvojkovej mecháč fakt nechci, nemám na to nervy.

Do M16 dám co půjde od Retroarms: cnc Mechabox, cnc Hopkomora, set vzduchotechnika pro M16, ložiska, píst a nějaké drobné díly. (Až teda konečně všechno naskladněj, sleduju eshop přes měsíc a žádná změna - škoda no )

Měl bych na Vás dotaz ohledně vhodnosti použití následujících dílu.
Pružinu tam chci M140, je to do lesa a je to M16, v neposlední řadě to chce trochu využít potenciál CNC mecháče.

Motor SHS vysokozátěžový: http://www.airsoftguns.cz/dlouhy-motor- ... tezovy-shs

Kola SHS 18:1: http://www.airsoftguns.cz/sada-klasickych-kol-standardni-18-1-gen-3-shs (tady cítím průser, ale nevim jak by si šikmý poradily s kuličkovýma ložiskama 8mm)

Píst SHS: http://www.airsoftguns.cz/precizni-pist-s-ocelovym-hrebenem-shs

guma SYSTEMA: http://www.airsoftguns.cz/silikonova-ho ... ka-systema

V podstatě si nejsem jistej jenom kolama, ale přece jen to není upgrade za 2000,- tak jsem to radši trochu rozepsal, předem díky za jakoukoliv radu/připomínku/kritiku.

12 srp 2015, 17:24
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: M16 Cyma komplet upgrade ( vhodné díly ? )
jA SI LEN MYSLÍM ŽE M16OD CM neni zrovna hodná takéhoto upgradu. Neni to asi najvodnejší základný stavebný kameň, z čín by bol ideál m16 od AK ktoré majú výborné telo. U CM ti zrejme vnutornosti ďaleko prežijú zbraň samotnú.
Kolesá by som dal 100:200 alebo 100:300, + pružinu ber od GD, chcelo by to aj kabeláž a mosfet od jeffa

12 srp 2015, 20:42
Četař
Četař

Nejvhodnější asi není, ale zase nejsem hovado, chovám se k tomu rozumně.

S mosfetem počítám (od Jeffa verze s brzdou) to jsem zapomněl dodat.

Jen bych se chtěl ještě zeptat jakou by to mělo zhruba mít kadenci při 100:200 / 100:300 a použití aku ,,Large,, 9,6V 1800 mAh. Spíš pro zajímavost, počítám s něčím spíš pomalejším, což je dobře.

A ještě jednou pro jistotu: šikmý ozubení a kuličkový ložiska 8mm jsou v pohodě ? Nemám stim zkušenost a kdybych to bral podle vlastní úvahy tak k šikmýmu ozubení bych rval raději kluzný ložiska, ale do těch se mi moc nechce.

12 srp 2015, 21:00
Moderátor
Moderátor

Ja mám 100:300 šikmáče, 9mm guličkové ložiská, batériu 9,6V a GD 160 brko, kadenciu som nemeral ale je dosť dobrá, nepovedal by som že pomalá..ale ani vrtačka..proste premna úplný ideál..a vzhladom na výkon až desivá..preto mám procesorovku od jeffa a idem only semi/3rd burst

12 srp 2015, 21:09
Četař
Četař

Ok díky,

vyřešeno, můžete zamknout.

13 srp 2015, 19:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]