Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 10:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 KWA H&K USP 45 vs KJW P226 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek KWA H&K USP 45 vs KJW P226
caute takze po asi 1-2 tyzdnoch citania na fore + webe atd... rozhodol som sa pre kupu plynovej pistole rozhodujem sa uz len medzi tymito dvoma:

https://www.warstore.sk/tovary/54ca8864 ... -k-usp-45/
vs
http://www.municak.sk/plynovky/airsoft- ... -p226-tan/

to ze je vyzsia cena mi nevadi odpustim si 1-2 diskoteky :D, nacital som tu vsetko mozne tak chcem pocut este vase rady:

u KWA mi hra do kariet ze zbran je uz z krabice presna a kvalitna netreba nic upravovat, presnost a spolahlivost len horsia dostupnost nahradnych dielov ale to neriesim ak sa nieco pokazi tak to proste objednam aj zo zahranicia, tusim ze toto USP neni celokov ma asi plastovy zaver neviem niesom si isty
- nikde som sa ale nedocital ake plyny davat do KWA no predpokladam ze green gas tam ide na 100% + skusal niekto aj ine plyny alebo vie o niecom? zase nechcem z toho 400fps a zivotnost zbrane znizit o polovicu len sa pytam ci ma niekto nieco pomerane alebo o niecom vie

KJW je tiez kvalitna znacka niekde som sa docital ze su to top plynovky tak ako aj KWA ale niekde inde som cital zevraj aj KJW potrebuje upgrade aby sa dostali tam kde je KWA, neviem co je natom pravdy, KJW je celokov a ma vyhodu ze mozem pouzivat rozne plyny

- bol by som rad keby sem pisali ostrielany pistolkari :D a pomohli mi rozhodnut sa
- cena zbrani neni rozhodujuca takze mi nepiste zober KWA lebo je o 20€lacnejsie

dakujem za rady :)

22 zář 2015, 11:29
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: KWA H&K USP 45 vs KJW P226
Mám jak USP len s dlhšou hlavňou a rovnako aj P226 od KJW KJW sú dobré ale vyžadujú upgrade niečo hneď a niečo časom nakoľko je to zinkal rado to praská a láme sa KWA je kvalitou o dosť vyššie aj keď ani tam už nemáš úplnú istotu nakoľko sa vyrábajú v taiwane a občas sa nájde nejaký zmätok (momentálne riešim jeden zásobník pre CZ75)

Ale v každom prípade to USP bude už s krabice omnoho spoľahlivejšie a aj viac vydrží ako KJW po kompletnom upgrade ani tá 226 nemá zlé strelecké vlastnosti a je to pekný kus kovu.

23 zář 2015, 13:27
Rotný
Rotný

diky za radu, pojdem asi do toho KWA, odislo ti nieco na tom USP? alebo co ako prve si natom menil? nad CZ75 som rozmyslal tiez od KJW mas s tym dobre skusenosti?

26 zář 2015, 09:05
Plukovník
Plukovník

Na compacte mi po pár 10k výstreloch praskla spúšť a match zatiaľ bez poruchy ale na tom nemám ktovie koľko nastrieľané CZ od KJW nie je zlá ale upgrade a diely sú zatiaľ nedostupné KWA mám doma síce je pekne spracovaná ale strieľa dosť mizerne len neviem či s krabice alebo sa v nej šprtal majiteľ.

26 zář 2015, 16:27
Rotný
Rotný

pouzivane si kupil ked nevies ci sa v tom majitel sprtal? :D ten upgrade by mi nevadil len nerozumiem sa do pistoli a upgradu, preto hladam nieco co vyberem z krabice a pri dobrej udrzbe to bude bezporuchove...

este ma napadlo TM, co si myslite? dobra volba? alebo KWA ale Glock

26 zář 2015, 16:42
Plukovník
Plukovník

Mám ju na opravu problém s podávaním jedného zásobníka. Glocky od marui sú sice kvalitné ale pri prevádzke na GG potrebujú kovový záver tvrdšiu pružinu bicieho kladiva s porovnaní s KWA sú drahšie a majú menší výkon aj po upgrade.

26 zář 2015, 17:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]