Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 10:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 dlouhý manual (sniper) + záloha 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek dlouhý manual (sniper) + záloha
Ahoj,
z toho co jsem se dočetl tak asi nemá smysl utrácet balík za základ pro sniperku, takže jsem zatím vybíral z levnějších:

VSR10 (BAR10) g-spec od JG
M24 Cyma nebo Snow Wolf

VSR10 od Marui a M24 od CA jsou docela nad limitem, když k tomu připočtu díly.

L96 apod. se mi nelíbí, takže je neberu v úvahu.

Zamlouvá se mi g-spec od JG. Na youtube jsem našel člověka co s ní hraje, dokonce v ní nechává některé základní díly a střílí přesně na 50 metrů.

edit: teď si řikám že u BAR10 bude nejspíš lepší varianta bez tlumiče s delší vnitřní hlavní.

U záložní zbraně bych vybral nejspíš něco z plynovek (podle ohlasů a recenzí). Chci spíš něco menšího, co nebude překážet. Ale zase mám velké ruce, a chci aby mi padla do ruky. Nemusí to být žádný ostrostřelecký zázrak, blowback nepotřebuju.

17 říj 2015, 23:49
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: dlouhý manual (sniper) + záloha
Bar 10 je dobrá volba, plynovku by som bral s blowbackom glocka alebo 1911ku kludne od kjw

18 říj 2015, 10:16
Plukovník
Plukovník

Bar 10 je dobrá voľba k tomu M9 KJW s krabice spoľahlivé ak vymeníš hop up gumu tak je s toho slušná sniperka pištole jedine GBB na rozdiel od NBB sú opraviteľné a upgradovateľné.

18 říj 2015, 19:56
Desátník
Desátník

Od KJW jsem u nás našel jen glock 32c a ten mi příjde trochu malý. Větší výběr glocků má WE ale o těch jsem moc nečetl. A pak Marui ale ty jsou cca o třetinu dražší + úplně se mi nelíbí jejich značení zbraní (když už za to mám dát ty peníze).

Ohledně upgrade dílů k Bar 10 jsem se spíš zběžně koukal po shopech, co kde je.

6,01 hlavně pro vsr/bar jsou většinou hodně drahé (cca 3000), pak jsou tu Raven od PDI ale k těm je třeba nová hop-up komora, která nemá nastavení páčkou na boku. O tu bych nechtěl přijít.

Základní válec píst a pružina jsou prý celkem dobré, takže ty bych prozatím nechal jak jsou.

Zesílené součástky pro spušťový mechanizmus díru do kapsy neudělají, takže asi nemá cenu moc rozebírat + se základní pružinou asi ani nebudou pro začátek třeba.

Hop-up gum je spousta, dá se řídit cenou ? Nebo mám hledat určitého výrobce/materiál ?

19 říj 2015, 19:36
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]