|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Hybaa
Svobodník
|
 Scope
Mám problém se sniperkou. Střílí relativně přesně, ale ne podlě zaměřovače. Kulička lítá doleva a trochu dolu. Posunul jsem osy zaměřovače co nejvíc to de, ale stále to střílí jinam. Co bych měl dělat?
|
28 pro 2015, 01:00 |
|
 |
|
spitfire
Štábní rotmistr
|
 Re: Scope
Zkusil bych puškohled sundat, a znova ho nandat, s tím že budeš šrouby utahovat tak aby si neměl jednu stranu více utaženou než druhou.
_________________ Norské maskovaní M/98, tasmanian tiger chest rig
Heckler & Koch G28 GBB, Walther PPQ GBB
|
28 pro 2015, 10:09 |
|
 |
|
cibenopk
Poručík
Registrován: 02 kvě 2012, 13:29 Příspěvky: 265 Bydliště: Pezinok - Slovensko
|
no najskor mi povedz ci puska striela rovno, ked to skusis bez zameriavaca ide to podla hlavne? ( ak nie tak sa pohraj s gumou a pritlacnym valcekom ) ..ak to ide tak ako ma, dobre pozri ci optika nema volu v montaznych kruzkoch..tiez mam doma jedny ktore optike dovoluju lietat na kazdu stranu
_________________ Proud member of the MFC
ICS MARS DMR ( 485 fps ) JG BAR10 Gspec ( 550 fps ) ICS BLE XAE
|
28 pro 2015, 10:16 |
|
 |
|
Deacon
Plukovník
|
Můžeš mít pootočenou hlaveň a s ní i hop up gumku, to by znamenalo, že to bude hopovat do strany. Dál zkontroluj nečistoty v hlavni a stav hop up gumičky (jestli není roztržená).
Pokud to nepomůže, zkontroluj, jestli puškohled vůbec reaguje na štelování. Už se mi stalo, že se koupil kolimátor a po dvou hodinách marnýho nastavování jsme zjistili, že na nastavení vůbec nereaguje.
Pokud na nastavení reaguje, hlaveň je uložená správně a čistá, i hop up gumička není rozržená, můžeš to zkusit v místě přichycení k RIS nějak vypodložit, tj. puškohled fyzicky mírně posunout tak, aby mířil správným směrem. Ale je to řešení docela improvizovaný..
_________________ Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály! Jo, je to nadsázka
151.SOF!
|
28 pro 2015, 14:38 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|