|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Tropi16
Četař
|
Problém se zbraní
Nedávno jsem si koupil novou zbraň (cm.048). Hned při konci první akce jsem si všiml, že když střílím full-auto tak kuličky padají strašně brzy ( klidně i 5m přede mnou). Taky to dělá zvuky, jako kdyby to vynechávalo. Nevím jestli si za to můžu sám, ale předtím jsem měl levnější g36c asi tak 3 roky a nikdy s tím žádný problém nebyl. Nevíte v čem je problém, popř. mám to dát reklamovat?
Den akci jsem to ještě zkoušel, přišlo mi to v poho, ale pak to zase začalo, ale nebylo už to tak zlé.
|
17 srp 2017, 11:15 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Problém se zbraní
hledej problem kolem hop-up komory, zameril bych se na hop-up gumicku, popripade zkus jine strelivo
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
17 srp 2017, 14:11 |
|
|
|
Tropi16
Četař
|
Re: Problém se zbraní
Jeff píše: hledej problem kolem hop-up komory, zameril bych se na hop-up gumicku, popripade zkus jine strelivo díky, měl si pravdu, problém byl v nefunkční hop hup gumičce
|
28 srp 2017, 17:53 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|