Autor |
Zpráva |
Wrtak
Moderátor
Registrován: 28 bře 2008, 21:00 Příspěvky: 970 Bydliště: Stříbro
|
Re: VSS Vintorez
Mno to se ani nedivim. Muselo mu to zabrat kupu práce a o čase ani nemluvim... Pokud máš prachy a líbí se ti, tak jedinečná možnost investice
_________________ Wrtak -- GSAS Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!
Mobile No.: 776 798 793 E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz 33. Výcvikové středisko STŘÍBRO 57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého
|
11 led 2009, 20:42 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
No asi takhle i kdyby prachy byli tak bych do toho nešel to už je fakt moc i když je to originál, ale....
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
11 led 2009, 20:52 |
|
|
|
me2d
Podplukovník
|
Nikdy neříkej nikdy, ekonomická předsevzetí brzo vezmou za své.
_________________ "Zabijte je všechny, pánbůh si je roztřídí."
|
11 led 2009, 21:26 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Darken01 píše: No asi takhle i kdyby prachy byli tak bych do toho nešel to už je fakt moc i když je to originál, ale.... hele si fakt hustej nejdřív jí chceš a když ti jí lidi pomůžou sehnat i když je jich opravdu malinko tak řekneš že je drahá Cos čekal???Že ti jí někdo nechá za 3000 jako Čínskýho kalacha???
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
11 led 2009, 22:01 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
To je v dnešní době za zbraň hodně peněz...ale zase na druhou stranu to je moc pěkně zpracovaný a pokud se nechceš pustit do vlastnoruční výroby, tak je to neopakovatelná šance tuhletu zbraň získat...sériově se hned tak vyrábět nebude, a takovýhle kousky lidi moc neprodávaj. Ale já osobně bych za ty prachy radši šel do plynový M4ky od Inokatsu
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
11 led 2009, 23:19 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
mro píše: Darken01 píše: No asi takhle i kdyby prachy byli tak bych do toho nešel to už je fakt moc i když je to originál, ale.... hele si fakt hustej nejdřív jí chceš a když ti jí lidi pomůžou sehnat i když je jich opravdu malinko tak řekneš že je drahá Cos čekal???Že ti jí někdo nechá za 3000 jako Čínskýho kalacha??? No čekal sem nějaký poťouchlý urážky, ale ne zrovna od tebe.Nicméně snažím se pochopit tvůj příspěvek - vysvětlím.Mýt doma 5 zbraní ( v né zrovna velkejch prostorech ) a uvažovat o pátý není jenom z hlediska financí.A v softu už mám nemálo peněz a taky musím investovat do nečeho jinýho.Psal sem že mě ta zbraň velmi zaujala.NIkdo neočekává že bude za trojku.Kdyby si o ní řek 10.000 už bych jí měl doma.Chápu jeho důvody proč ji prodavá za tu cenu co prodává a proto sem ho ani nepřemlouval aby šel s cenou dolů. Stačí
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
|
11 led 2009, 23:44 |
|
|
|
WildGirl
Podpraporčík
Registrován: 04 lis 2008, 17:41 Příspěvky: 80 Bydliště: Strašice
|
Teda Mro... na soft akcích si vypadal aspoň relativně rozumně... ale tady v některých topicích...
když ty napíšeš, že tě něco zajímá, to si to hned jdeš koupit? A jestli sis nevšiml je tu skoro 700 registrovaných členů fora a co člověk, to jinej vkus na zbraň, výstroj... někdo má radši M16, někdo AK, jinej by raději kopíroval zbraně a výstroj z druhé světové.... a nikdo nikoho za to nekritizuje.
Ale zpět k tématu zbraně. Jestli se nepletu Darkene, je to ta zbraň z toho časopisu o zbraních, co jsem ti donesla... Ta opravdu vypadala velmi zajímavě, byť sama mám jinej vkus a mám radši menší zbraně co se vejdou "do kabelky" (narážka na jinou diskusi...). A částka se očividně u zbraní zvyšuje i podle toho, jak je náročná na sestavení apod. Tak nevím co tady mro meleš za kecy... u barrreta M82A1 taky nikdo nepočítá, že ji sežene v každým obchodě a za hubičku.
12 led 2009, 00:36 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Tak jsem se rozhodl, že si to zkusím poskládat sám, ale potřeboval bych nějakou radu od toho borca, co to dělal, nemáte na něj kontakt? Potřebuju vědět poze typ mechaboxu, jaké dřevo použil a jak spasoval hlaveň a kam nacpal baterie. Třeba se mi to taky podaří dotáhnout do obdobného vzhledu jako tomu mistrovi.
_________________ Sálám přilepený na strop taky jednou spadne dolů
|
04 kvě 2009, 15:29 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Koněv píše: Tak jsem se rozhodl, že si to zkusím poskládat sám, ale potřeboval bych nějakou radu od toho borca, co to dělal, nemáte na něj kontakt? Potřebuju vědět poze typ mechaboxu, jaké dřevo použil a jak spasoval hlaveň a kam nacpal baterie. Třeba se mi to taky podaří dotáhnout do obdobného vzhledu jako tomu mistrovi. Ty hele a odkud jsi docela byc hse přidal.Dílnu mám takže prostory bych zařídil a na financích by sme se mohli podílet nebo rovnou udělat dva kusy Jinak ohledně dotazu. Jedna varianta je..... První věcí je, že musíš obětovat kalacha a rozebrat a hoodně upravovat a každopádně bych doporučoval III. mech - only.
|
04 kvě 2009, 19:02 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Ty hele a odkud jsi docela byc hse přidal.Dílnu mám takže prostory bych zařídil a na financích by sme se mohli podílet nebo rovnou udělat dva kusy Jinak ohledně dotazu. Jedna varianta je..... První věcí je, že musíš obětovat kalacha a rozebrat a hoodně upravovat a každopádně bych doporučoval III. mech - only.[/quote] Já jsem z jižní Moravy, Hustopečsko, velkopavlovická vinařská oblast, přesněji Vrbice (taková vesnice na kopci). Nabídka je to lákavá, já uvažuji, že si to vyrobím v práci a preciznější věci dám známému do obrobny. Jistou představu mám, a to, že budu muset obětovat nějakého kalacha, s tím jsem srozuměn. Měl jsem na mysli, že bych se kouknul po bazarech, popř to koupil po částech(kovové tělo, meachabox+hlaveň). Ovšem nemám v tom tolik zkušeností a znalostí. Vím prd, co je zrovna HI-End. Takže každou radu vítám, a chci si na to troufnout z několika důvodů, tvořil jsem už všemožné hovadiny, resp. nemožné ihned a zázraky do 3 dnů, teda aspoň tohle bylo montérské heslo u nás ve firmě. A hlavně mě ta zbraň naprosto fascinuje. S M4/M16 popř AK tu běhá kdekdo ale toto je vzácnost vidět.
|
04 kvě 2009, 19:15 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
No tak to je na prd to je přes celou republik.( jinak sem z plzně ).Ale už mám na to vyhraněnýho kalacha.Největší problém bude to předpažbí.Tlumič ten by měl bejt v pohodě - snad.Akorát teď neí čas se zamknout do dílny. A navíc nejdřív musím dodělat dvě snipy co tu mám
|
04 kvě 2009, 19:40 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
tak ta dálka je fakt na prd, kdybychom měli zase nějakej servis v prazdroji nebo ve Stocku, tak bych dal vědět a dali bychom konzultaci. Každopádně budu informovat, jak to jde. Kalach si pujčim od kamoše abych měl pro začátek nějaké míry a mohl pomalu tvořit.
|
04 kvě 2009, 20:41 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Tak už jsem si sehnal na přestavbu vhodnou zbraň, je jí AK 47 Beta (specnaz), lehce jetá ale i tak v dobrém stavu. Po dlouhém bádání na netu atd jsem nakonec šel cestou pokusu omylu při vývoji pažby. Použil jsem zvětšenou fotografii a se znalostíi rozměrů zbraně jsem přes vypočtené měřítko rýsoval pažbu, necelé 3 hodiny malování, měření, přepočítávání a vztekání přineslo jisté výsledky. Ve finále byla odchalka pro použití nákresu asi 1.5 cm což je v mezích a lze ji snadno opravit. Teď jen čekám na kvalitní bukové nebo dubové dřevo pro výrobu pažby. Vzhledem k tomu, že zbraň má tělo z plastu a po odstranění sklopné pežby by v těle zůstala nevzhledná díra rozhodl jsem se pořídit kovové tělo ale v tomto směru ještě bádám a vybírám. V brzké době budu opět informovat o průběhu....
|
31 kvě 2009, 18:24 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Hele kdybys vyrobil dve tak bych ji koupil.Ono jde taky kopit klasickou pazbu na dragunova.Sice to neni presne ono, ale ...
|
01 čer 2009, 09:18 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
minimálně 2 pažby budu vyrábět, mám domluvené kvalitní bukové dřevo nebo dubové, horší je to s volným časem, začalo zkouškové a my musíme v práci rychle dodělat zakázku do plzeňského Stocku, průběžně budu informovat.
|
01 čer 2009, 15:09 |
|
|
|
Paulie
Štábní rotmistr
|
Držim vám palce Jinak tato zbraň mě také naprosto uchvátila.
_________________ Jak něco řeknete je cca. 5x důležitější než to, co řeknete.
|
01 čer 2009, 17:38 |
|
|
|
Aldor
Praporčík
Registrován: 17 lis 2008, 11:34 Příspěvky: 94 Bydliště: Kopřivnice
|
Nebo vem SVD dragunova a uřizni mu hlaveň ostaní poladíš
_________________ Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhé parchanty, aby padli za tu svou.
Když už nemáš žádnou naději, vymysli si ji.
|
02 čer 2009, 06:09 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Aldor píše: Nebo vem SVD dragunova a uřizni mu hlaveň ostaní poladíš Tim by sis moc nepomoh hele...přestavět SVD na Vintorez by bylo možná stejně složitý, nebo i složitější než přestavět AK.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
02 čer 2009, 10:24 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Přestavět aeg kopii SVD by byla snad ještě vetšá šílenost, která by byla snad ještě 2krát dražší než obyč AK betu. Stále vyhledávám vhodné tělo, ale nikdo mi nedokáže s jistotou odpovědět, zda pasuje na moji zbraň, šajze, měl jsem koupit tu opleskanou TM. Jedno je jasný, mechabox a horní krat závěru musí pasovat všude, nebo se snad mýlím?
|
02 čer 2009, 17:20 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Tak jsem se do toho pomalu ale jistě pustil. Vzhledem k mé vytíženosti to bude docela zdlouhavé, zde pár fotek výroby pažby. Jen pro zajímavost, použil jsem kvalitní dubové dřevo.
Přílohy:
Poznámka: teď je na řadě vyřezání otvorů v pažbě + otvor pro motorek a ladění ergonomického tvatu rukojeti....
SP_A0327.jpg [ 1.13 MiB | Zobrazeno 18127 krát ]
Poznámka: hrubé vyřezání tvaru z dubové desky o tloušťce 60mm
SP_A0325.jpg [ 1.07 MiB | Zobrazeno 18125 krát ]
|
24 čer 2009, 14:04 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
No hele tak sem zjistil další info od člověka co už postavil pár exemplářů a bohužel přestavba z kalacha ( typ Učkovej ) je de facto nemožnej nebude to věrnej originál.Nicméně údajně to už má nakreslený v Cadu takže to vypadá na kompletní stavbu těla
|
24 čer 2009, 19:31 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Tohle je mi jasné už od samého začátku. kopírovat přesně originál je nemožné kvůli chybějící dokumetaci. Navic v obou zbraních je tak propastný rozdíl, že je to i v airsoftu nemožné už kvůli rozdílným rážím (9x39 a 7.62x39 a tím i rozdílný chod závěru atd. atd.). Nadále však budu informovat o postupu pro případné následovníky.....
|
24 čer 2009, 21:59 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Výroba úspěšně pokračuje, po první nepodařené pažbě a výrobní chybě jsem musel začat s výrobou druhého kusu. Ta je již přesně spasovaná s tělem. Dalším krokem je její povrchové obrobení a doladění detailů.
Přílohy:
Poznámka: demoverze pažby s tělem a mechaboxem
SP_A0339.jpg [ 1.07 MiB | Zobrazeno 18132 krát ]
SP_A0337.jpg [ 1.06 MiB | Zobrazeno 18129 krát ]
|
13 črc 2009, 16:27 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
nazdar všem, výroba pokračuje velice pomalu ale dobře
Přílohy:
Poznámka: hrubé vyřezání tvarů
SP_A0345.jpg [ 882.17 KiB | Zobrazeno 18134 krát ]
|
27 črc 2009, 15:30 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Koukam že je to na dobrej cestě...i když ta cesta bude ještě asi docela dlouhá
|
27 črc 2009, 17:04 |
|
|
|
Areli
Praporčík
|
ale ona jednou dojde do zdárného konce a bude to super, sem zvědav jak se to vykloubí
|
27 črc 2009, 17:11 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
No já sem zvědavej jak se ti povede to předpažbí ...
|
27 črc 2009, 19:17 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
Na to jsem taky celkem zvědavej, asi to dopadne stejně jako s pažbou, jednu poseru ve vývoji a na druhé vše vychytám a po čase tu první opravím. Chci požít kovové tělo, čímž se vystavuju velkému technologckému problému s předpažbím, ale to se snad nějak vyřeší. Je to opravdu běh na dlouhou trať, mět tak více času....... Pokud bude chtít někdo stvořit něco podobného, tak asi vydám nějaký ucelenější návod, protože pro něznalého je to fakt běs....
|
27 črc 2009, 21:12 |
|
|
|
Koněv
Rotný
|
a ještě jedna poznáka, ten, kdo to neumí s dlátem, vrtačkou a jiným ručnám nářadím, by se do toho neměl vůbec poštět, dláto je ostré, vrtačka splašená a nervy slabé.....
|
27 črc 2009, 21:18 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Já bych na to asi neměl nervy.Každopádně ti přeju hodně štěstí a sem zvědavej na to předpažbí
|
28 črc 2009, 08:22 |
|
|
|
|