Autor |
Zpráva |
Johny--X
Plukovník
|
Re: Maskovani -barvy
GODofWAR píše: ja ne nenavidím cigarety fuj ale bylo by to dobrý maskujou se i nohy? jedině palce u nohou
_________________ Johny Perez
|
24 čer 2009, 15:43 |
|
|
|
Havel
Štábní praporčík
Registrován: 26 říj 2008, 16:33 Příspěvky: 134 Bydliště: Blížejov
|
No, tak chuť jak u kterých no... U MIL-TEC barev (a že už je mam dlouho ) to je spíš pachuť, než chuť, ale tak po půl hoďce už to ani nevnímáš
_________________ CPL John "Havel" Blackbean A/1-23 INF, 2ID "Second to none" We serve
www.23rd.wz.cz Second ID, who is more? We won´t knock on haeven´s door!
|
24 čer 2009, 15:44 |
|
|
|
GODofWAR
Štábní praporčík
|
Podle mě není žádna barva s příchuty myslím maskovací barvy
_________________ Špatně maskovaný voják je mrtvý voják
|
24 čer 2009, 16:18 |
|
|
|
kucer@z
Podplukovník
|
Havel píše: U MIL-TEC barev (a že už je mam dlouho ) hele roztírají se ty barvy od mil-tecu dobře?
_________________ prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT Perky: [průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]
|
02 črc 2009, 09:49 |
|
|
|
Havel
Štábní praporčík
|
kucer@z: No, heleď, po těch třech letech už tak dobře ne Prostě už jsou zaschlý vcelku a docela to dře, když to na sebe patlam, hmyz už to moc neodhání (teda aspoň myslim, nevim, nepoužívám), ale maskuje to pořád dostatečně... Mam je asi dva roky, moc se nemaskuju jako pěchota... Ale heleď, origo barvy (nevim kde, za kolik přesně ani jméno nebo tak) ti vyjdou levnějc a kvalitou jsou daleko výš... MIL-TEC byl omyl mládí, ale je to klasickej odstín černý/zelený, kterým prostě nic nezkazíš no... Pro maskování to stačí, ale dnes už bych to za tu cenu nekoupil. Prostě origa jsem někde viděl sice za 200,- ale přepočítáno na "cena/množství/kvalita" jsou origa mnohonásobně better;)
_________________ CPL John "Havel" Blackbean A/1-23 INF, 2ID "Second to none" We serve
|
02 črc 2009, 13:29 |
|
|
|
Frost
Nadrotmistr
Registrován: 14 čer 2009, 22:08 Příspěvky: 45 Bydliště: Těžko říct... Tak nějak kolem Prahy a tam, kde je zrovna nějaká akce :)
|
Havel píše: MIL-TEC byl omyl mládí, ... Jednu tubu tohodle barviva na ksicht mam Od miltecu mam woodlandy, čutoru, příbory a tuhle barvu, miltec nikdy víc... Jak ze sebe tu barvu sundáváš? Já to vždycky drhnu jak to jde a tak po minimálně deseti minutách se mi to občas podaří a když ne (většinou ne), tak to necham a prostě to ošoupu. Zkoušel jsem to jen na hřbetu ruky, na ksich to nedam Když bych si příště kupoval barvu tak v tubě (je pravda že hůř drží?).
08 črc 2009, 19:41 |
|
|
|
Havel
Štábní praporčík
|
Nu, já to teda sundavám normálně navlhčenýma ubrouskama, nebo mejdlem, ale jde to bez problémů. Je dost m dnes vyrábí něco malinko jinýho... Každopádně na tlamu úplně v pohodě, moc to hrotíš, nebo je máš uqž hodně starý a zaschlý... Jinak si to nedovedu představit... Mam to taky normálně v tubě, stálo to asi 79,- před cca 2-3 rokama...
|
08 črc 2009, 20:01 |
|
|
|
Frost
Nadrotmistr
Registrován: 14 čer 2009, 22:08 Příspěvky: 45 Bydliště: Těžko říct... Tak nějak kolem Prahy a tam, kde je zrovna nějaká akce :)
|
Havel píše: Nu, já to teda sundavám normálně navlhčenýma ubrouskama, nebo mejdlem, ale jde to bez problémů. Je dost m dnes vyrábí něco malinko jinýho... Každopádně na tlamu úplně v pohodě, moc to hrotíš, nebo je máš uqž hodně starý a zaschlý... Jinak si to nedovedu představit... Mam to taky normálně v tubě, stálo to asi 79,- před cca 2-3 rokama... Já ho kupoval celkem nedávno, ale tak miltec... Jo a to moje nemá odpuzovat komáry ani nic takovýho. Zlatá kukla
08 črc 2009, 20:32 |
|
|
|
GODofWAR
Štábní praporčík
|
no já sem si koupil tyhle barvy a sou dobrý doporučuju http://www.airsofthouse.cz/Maskovaci-ba ... -6795.html
|
10 črc 2009, 13:02 |
|
|
|
SethPower
Major
|
o jake barvy de?
|
10 črc 2009, 13:16 |
|
|
|
GODofWAR
Štábní praporčík
|
Černá a zelená.Ale nemyslým cenovo sou i lacnejší ale ja myslm jenom ten druh barvy že to dobře maskuje to sem myslel.
|
10 črc 2009, 20:54 |
|
|
|
_Peťa_
Podporučík
Registrován: 31 kvě 2009, 17:01 Příspěvky: 196 Bydliště: Skřipov
|
Já jako barvy od miltecu použivam a zatim sem spokojen je ale taky fakt ze sem je mel 2x na sobe
|
14 črc 2009, 12:31 |
|
|
|
_Peťa_
Podporučík
Registrován: 31 kvě 2009, 17:01 Příspěvky: 196 Bydliště: Skřipov
|
Frost píše: Havel píše: MIL-TEC byl omyl mládí, ... Jednu tubu tohodle barviva na ksicht mam Od miltecu mam woodlandy, čutoru, příbory a tuhle barvu, miltec nikdy víc... Jak ze sebe tu barvu sundáváš? Já to vždycky drhnu jak to jde a tak po minimálně deseti minutách se mi to občas podaří a když ne (většinou ne), tak to necham a prostě to ošoupu. Zkoušel jsem to jen na hřbetu ruky, na ksich to nedam Když bych si příště kupoval barvu tak v tubě (je pravda že hůř drží?). zkus si vzit ubrousky a na to si kapni telove mleko pak to de upe samo
|
14 črc 2009, 12:32 |
|
|
|
airsoftman
Štábní rotmistr
|
já jsem si neprve navlhčil ksicht a pak když to asi 5 minut nešlo smýt tak jsem si dal na drsnější stranu houby mýdlo a asi po 2 minutách jsem to měl dolů (to byl ale píling) ,hodně to škrábe
_________________ Válka válka válka ze stratégiamy na mně nelezte
One shot,One kill.
|
18 črc 2009, 10:32 |
|
|
|
GODofWAR
Štábní praporčík
|
Ale maskovací barvy se dávají dolu krémem ne vdou a houbou no voda trochu pomuže ale né ako krem ja sem to taky skoušel vodou a hobou ale pak sem pochopil že to nemá smysl tak sem si to pak dal dole krémem a dobře funguje líp než houba
|
18 črc 2009, 10:50 |
|
|
|
digialiencz
Rotmistr
|
Anthony píše: Na youtube jsem našel celkem slušnej "seriál"... neví někdo co přesně to je za látky a lepidla? případně linky
|
04 srp 2009, 13:18 |
|
|
|
mara002
Štábní rotmistr
Registrován: 14 úno 2009, 18:24 Příspěvky: 53 Bydliště: v BVP ,OT. a OKOPECH to je muj domov!!!
|
No ja používam tyto barvy a jsou super .Dobře se roztírají a mají v sobě repelent takže na ksicht se nechyta hmyz . http://armyshop.cz/zbozi.asp?id=52&subID=0 to jsou ty v tubě .Jinak na sundáni ze ksichtu se da použit jakejkoliv šampon.
|
05 srp 2009, 13:56 |
|
|
|
GoGo
Četař
|
Zdravím - nějaký odkazy na ORIGO kvalitní barvy?? Mám Mil-Tec v tubě a spokojenost! Tak chci na zkoušku ty origo
|
12 zář 2015, 20:58 |
|
|
|
|