|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
M4 od G&P - HOP-UP komora
Autor |
Zpráva |
Umberto II
Rotný
|
M4 od G&P - HOP-UP komora
Ahoj všem
Mám dotaz, asi jsem lama, ale když chci naštelovat HOP-UP tak dvířka za kterými je , (tedy krytka vyhazováku nábojnic u ostré zbraně) musím je otevřít pomocí šroubováku nebo něčeho tenkého, protože se mi automaticky neotevřou při natažení závěru jako třeba u čínských zbraní.Je to chyba, nebo to tak má bžt??? Myslel jsem že když si koupím zbraň za 1200kč tak že to bude replika ze vším všudy a ne že si to budu muset otevírat se šroubovákem. díky za rady.
|
07 led 2010, 10:00 |
|
|
|
Ardie
Podpraporčík
|
Re: M4 od G&P - HOP-UP komora
No určitě ti odpoví někdo kvalifikovanější, ale abys neplašil, tak já mám třeba M4 od CA a tam to drží magnet,takže také otvírám rukou. Takže je to možné a nemusíš to mít rozbité. Jinak máme v týmu i nějakou tu PJku a tam se to otvírá závěrem a co jsem viděl, tak se to dá celkem zkurvit(např. pokud přetáhneš tu pružinu), takže někdy je méně více. Ale počkej si na kvalifikovanou odpověď od držitele GP...
_________________ http://stb.ardie.cz "And here we are... Perfectly tuned Ferraries on the demolition derby."
|
07 led 2010, 10:35 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Není to chyba, GPčka to takhle prostě mají udělaný. Dá se to otevřít i rukou, spíš je naprd že to člověk při štelování musí držet.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
07 led 2010, 10:55 |
|
|
|
Umberto II
Rotný
|
Jo přesně tak , ale nevadí co se dá dělat. díky za info
|
07 led 2010, 11:14 |