|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
KANEC
Rotmistr
|
1.rozebrání mechu
Ahoj chtěl bych se Vás všech zeptat jak jste se naučili rozebírat zbraně měchabox...nějaký rady nebo jestli bych nemohl jít do nějakýho shopu aby mě to nnaučili nebo něco rád se o to zajímám???
_________________ 43.VPR
|
22 led 2010, 21:58 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: 1.rozebrání mechu
KANEC píše: Ahoj chtěl bych se Vás všech zeptat jak jste se naučili rozebírat zbraně měchabox...nějaký rady nebo jestli bych nemohl jít do nějakýho shopu aby mě to nnaučili nebo něco rád se o to zajímám??? Co takle projet nabýdky tohodle fóra a zjistit že je to tu už dávno probýrané? Dokonce s internetovím odkazem jak to dělat. viewforum.php?f=32
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
22 led 2010, 22:01 |
|
|
|
Wrtak
Moderátor
Registrován: 28 bře 2008, 21:00 Příspěvky: 970 Bydliště: Stříbro
|
Přesně ... Panebože to je tak těžký se zaměstnan ani ne na 5 minu a trochu hledat ??? Ale jelikož jsem dneska v dobrym rozmaru, tak ti sem hodim odkaz
_________________ Wrtak -- GSAS Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!
Mobile No.: 776 798 793 E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz 33. Výcvikové středisko STŘÍBRO 57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého
|
22 led 2010, 22:08 |
|
|
|
KANEC
Rotmistr
|
j díky ale airsoft chrudim už sem četl chtěl bych tady na tom to forum už jsem hledal ale nenašel!nemáte odkaz přesně na tu stránku?
_________________ 43.VPR
|
23 led 2010, 10:11 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
KANEC píše: j díky ale airsoft chrudim už sem četl chtěl bych tady na tom to forum už jsem hledal ale nenašel!nemáte odkaz přesně na tu stránku? Co kecáš? Jak tu nic není? Doba hledání 5 sekund --- http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=19&t=5256Upraven odkaz ... Wrtak
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
23 led 2010, 11:15 |
|
|
|
spekoslav
Četař
|
kdyz si to neumis najit tady tak skus hledat jinde co treba mechbox.com? mas to tam i s videem nebo treba tady http://www.airguns.cz/shop/kutiluv-kout ... de_26.html
|
16 úno 2010, 14:24 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|