Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 dub 2025, 12:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 koupě G36E a upgrade (opravený název z G3 na G36E) 
Autor Zpráva
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Nový příspěvek koupě G36E a upgrade (opravený název z G3 na G36E)
Zdravim všechny sofťáky...

použil sem tlačítko HLEDAT tal tam G3 a nic mi to nenašlo tak zakládám toto téma - nevyznám se v různých mutacích jmen zbraní díky za pochopení...
Teď k věci -
Přemluvil sem kámoše aď začne semnou se softem a chce si koupit TUTO G3 a jelikož se já moc ve zbraních nevyznám a on taky ne, tak bych chtěl pomoct s výběrem upgradu popř. jiné zbraně.
Našel jsem toto -
1) vzduchotechnika pro G3A3 (tak to asi bude pasovat, jinej sem nenašel) - NBU vzduchotechnika G3A3/ A4/ SG1 - sada (Systema)- 1.900,-
2) hlaveň (snad tam půjde - 510mm) - Těsná hlaveň mosaz 6,04/510mm (Element)
3) Pružina Guarder SP120m/s - 289,00 Kč
(neoběví se konkrétní zboží - je to z eagleguns.cz)

nevím jestli to vše bude do sebe pasovat a správně fingovat :)
popř. kdyby byl někdo tak hodnej a poskládal upgrade do cca 3k ...
nebo jestli už je tato zbraň dobrá v základu ? Chce ji používat jako sharp shooterskou pušku. Tak na to půjde zřejmě ještě optika nebo kolimátor.

Díky moc všem za rady...

Naposledy upravil Gh0sT dne 24 úno 2010, 23:20, celkově upraveno 1

24 úno 2010, 21:25
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Re: koupě G3 a upgrade
jenom malá poznámka NBU funguje na plný výkon od pružiny M130 takže NBU bych tam nedával :wink: a hlavně element jsou vyhozený peníze bohužel jediný fakt kvalitní jsou Prometheus a KM head 1950 :wink:

24 úno 2010, 22:14
Generál poručík
Generál poručík

Ja osobně si myslím ze kver na to aby si Z toho udělal sharpshooter kver musí bejt dlouhej a mýt trojkovej mech.ne ze by to z dvojkovym neslo jen to bude hrozne nákladný-nevyhne se výměně mechu.jinak vzduch bych dal komplet guru,kola CA,motor marui EG1000(700 v závislosti na pruzine).samozřejmě kabely,mosfet a sanyo baterku.Ja osobně bych volil G36E nebo AUGa.
Ještě sem zapoměl na hlaven od Headu

http://www.scpmc.estranky.cz/

24 úno 2010, 22:19
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Darken01 píše:
Ja osobně si myslím ze kver na to aby si Z toho udělal sharpshooter kver musí bejt dlouhej a mýt trojkovej mech.ne ze by to z dvojkovym neslo jen to bude hrozne nákladný-nevyhne se výměně mechu.jinak vzduch bych dal komplet guru,kola CA,motor marui EG1000(700 v závislosti na pruzine).samozřejmě kabely,mosfet a sanyo baterku.Ja osobně bych volil G36E nebo AUGa.
Ještě sem zapoměl na hlaven od Headu

Tak líbí se mu ta G36E - konkrétně TATO, ale nemůžu jí najít na skladě nikde - koukal sem na Morrise, Moravu, Airguns, Airsoft PRO, Eagle guns (tam maj, ale za 5k, stačila by nějaká do 3k ideálně)...

Co se týče upgradu
Nejvyšší prioritu má asi vzduch + pružina(do začátku myslím nejlepší upgrade) \/\/\/
1) VÁLEC - 390,-
2) HLAVA VÁLCE - 370,-
3) HLAVA PÍSTU - 350,-
4) TRYSKA - 170,-
5) PRUŽINA - 250,-

Za čas další bych volil motor + baterie + kabeláž \/\/\/
6) KABELÁŽ - 520,-
7) motor nemůžu najít ten co si postoval - Marui
8) BATERIE - 719,-

A naposledy kola \/\/\/
9) OZUBENÁ KOLA CA - 1.390,-

Když to spočítáme \/\/\/
1.upgrade = 1.530,-
2.upgrade = 1.140,- (bez motorku)
3.upgrade = 1.390,-

Pasovalo by to bez problému když tak koukám na popisky.
Jestli máte někdo nějaký jiný řešení upgradu nebo info o zbrani G36E (kde koupit, spokojenost) tak budu rád když mi to napíšete.

Díky moc všem :)

PS: toho NBU sem si nevšiml že jede naplno při 130 přužině.

24 úno 2010, 23:19
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Já bych to viděl takhle:
http://www.guruupgrade.com/sety-valce-n ... l-advanced
http://www.guruupgrade.com/vodice-pruzi ... y-verze-ii
http://www.guruupgrade.com/loziska/kluzna-loziska-6mm
K tomu pružinu M120 od GD (nebo můžeš zvolit levnější Airsoftpro), kabely s mosfetem (Guru, Airsofpro nebo homemade), hopgumu (Guarder černou nebo Systema) a samozřejmě kvalitní baterku s nabíječkou. Motor můžeš nechat původní a kola s mecháčem to snad nějakej čas vydržej. Myslim si, že to je do těch 3000 tak akorát, ovšem pak je tu ještě ta hlaveň...Element je shit největší, můžeš zkusit Military Action nebo SRC (ty si lidi docela chválej, ale osobní zkušenost nemam), nebo zvýšit limit a koupit KM Head nebo Prometheus, jak už tu bylo řečeno.

Edit: Teprve teď jsem si všimnul, že je to pro kamaráda, co začíná...jsi si jistej, že začátečník hned potřebuje upgrade na M120? Byly časy kdy se začínalo s manuálkama, dneska už se to holt posunulo k čínskejm elektrikam, ale hned do začátku upgradovat na M120 mi přijde jako zbytečný a přehnaný. Jinak naprostou prioritu má nabíječka (čínská je nepoužitelná), následovaná baterkou (čínská se dá s kvalitní nabíječkou používat chvilku) a kabelama s hopgumou. Následuje vzduchárna s pružinou, ložiskama, pístem, trnem pružiny a kolama (nezbytně to musí jít najednou, jen kola a přinejhorším i píst můžeš risknout nechat původní). Nakonec jde hlaveň a motor. Rvát do kvéru upgrade na výkon, když to budeš tahat základovejma kabelama a baterkou, je naprostá blbost...troufnu si říct, že se základníma kabelama bez mosfetu by ti to ta čínská baterka ani nenatahla.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

24 úno 2010, 23:20
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Griffon píše:
Já bych to viděl takhle:
http://www.guruupgrade.com/sety-valce-n ... l-advanced
http://www.guruupgrade.com/vodice-pruzi ... y-verze-ii
http://www.guruupgrade.com/loziska/kluzna-loziska-6mm
K tomu pružinu M120 od GD (nebo můžeš zvolit levnější Airsoftpro), kabely s mosfetem (Guru, Airsofpro nebo homemade), hopgumu (Guarder černou nebo Systema) a samozřejmě kvalitní baterku s nabíječkou. Motor můžeš nechat původní a kola s mecháčem to snad nějakej čas vydržej. Myslim si, že to je do těch 3000 tak akorát, ovšem pak je tu ještě ta hlaveň...Element je shit největší, můžeš zkusit Military Action nebo SRC (ty si lidi docela chválej, ale osobní zkušenost nemam), nebo zvýšit limit a koupit KM Head nebo Prometheus, jak už tu bylo řečeno.

Tahle setava ušetří slušně peněženku :)
Každý měsíc do toho chce něco vrazit. Jak sem se s ním bavil.

EDIT: ptal sem mě jestli to de nějak vytunit, řekl sem mu že jo tak mu sháním díly :)
Tak jo nějak to ještě pořešíme, nemusí to mít hned teď "nařáchlý" a mít z toho supergun ^^
takže nabíječka + baterie na 1.místo
na 2.místo kabely + mosfet + hop gumka
na poslední 3.místo se budeme teda poshromáždit ten zbytek vduch + pružina a ten zbytek :)

Díky a teď jdu spát :)

24 úno 2010, 23:24
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: koupě G36E a upgrade (opravený název z G3 na G36E)
Jinak sestava pro G36E by byla prakticky stejná, akorát to chce příslušnej trn pružiny (verzi III) a pokud se nepletu tak G36 od JG má 7mm ložiska a ne 6mm (tohle chce ještě ověřit, teď si tim nejsem jistej). Plus se nebude potřeba bát o mechabox. Ale zase to bude složitější s akumulátorem.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

24 úno 2010, 23:42
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík

Takže kvér mají ještě na moravě a pokovaď ho doopravdy chce doporučuju okamžitě objednat :!:
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=894

Jinak mám jí a zatím je tam jenom kabeláž 2,5mm s mosfetem a střílí mnohem líp než M4 od PJ v základu.Nemyslím si protože by byl nutný ihned brutal upgrad.Moje doporučení je dát tam kabely a mosfet a nový ložiska ( sou tam 7mm :!: ) kluzný.
Poté bych vyměnil vzduch komplet guru a hop komoru ato konkrétně od ProWinu nebo od SHC.
S tuto sestavou by už střílela si myslím sakra ( 130 brko ) dobře a poté se může rozhodnout podle toho jak mu to bude vyhovovat co dál Větší přesnost :?: Jednoznačně hlaveň od HEADU :!: každá jiná jsou pro mě osobně vyhozené peníze a lepší základ.
Větší kadence :?: Doporučuju motor TM EG1000 mám ho v M4 na 120 brku a kadence je větší než u GP až je to neuvěřitelný.

Nicméně i v základu s kvalitní baterií bude dělat majitelovi radost věř mi :wink:

25 úno 2010, 01:40
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Díky Darkene. Chtěl jsem jít neska měnit kabely a tys mi připoměl, že si mám sehnat ještě mosfet.

Challenges (Výzvy): Ženijní práce a demolice, Zkrvavené BB, Sběratel hmyzu, Tail end Charlie, Nešika, Koumák, Die Hard, Zásobovací důstojník, Křehký, Banzai!, Válečný zpravodaj, Tancuj!, Evropské směrnice

25 úno 2010, 11:20
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Díky za info všem ...
Doufám že vyzbyde nějaký kus něž ho obědná, nikde jinde sem ho totiž neviděl a když jo tak nebyl na skladě - neví někdo kdy by mohly přijít guny na sklady ? ...

ještě k tomu setu z GURU, nemusim vyměnit "hliníková tryska s dvojitým těsněním 21,4mm" za "Hliníková tryska 25,5mm" jak sem koukal na tuhle tabulku ....
Obrázek
Nebo když tam dá ten set do M16 tak to bude vše pasovat dohromady? nejde mi to do hlavy hl. rozměry trysky díky ...

25 úno 2010, 13:13
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík

Další chiny nebudou továrny sou už nějakou dobu zavřený a jestli je ještě někdy otevřou je ve hvězdách proto sem ti psal, e ejstli jí doopravdy chce tak včera bylo pozde :wink:

25 úno 2010, 15:06
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Aha tak to je celkem škoda ... ale díky

25 úno 2010, 15:29
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

tryska tam musi byt delky 25.5mm a hlavu valce by to chtelo pro g36, napis do obchodu, zda by ti za podobnou cenu nesestavili set pro g36

25 úno 2010, 16:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Tak sem jim napsal a uvidíme jak odpoví :)

26 úno 2010, 00:09
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]