Autor |
Zpráva |
skreat
Podporučík
|
Re: Avatar
Jenna jemson natocila spoustu filmu s lepsim pribehem a vubec vsim ostatnim lepsim , doporucuju nekolik nejmenovanych stranek ktery vyplivne google pri zadani jejiho jmena ... tohle zacina byt trochu OT , zalozime si novy vlakno o zombie strippers ? btw, dodival sem i film undead, slabsim povaham silne nedoporucuju
_________________ MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda
|
09 dub 2010, 07:24 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
skreat píše: promin, nejsem ten "typ" co hodnoti grafiku , AK to rika dobre, i kdyz s nim jinak nesouhlasim - dobrej film se libi kdykoliv kdekoliv. i na rozmazanym LCDcku sem poznal ze tam maj hezky efekty, ale jinak tam nic hezkyho neni nerikam ze je to sracka (je) jenom je to proste moc precenovany, nefandim tomu, me si Cameron par vybuchama a modrou krajinou nekoupi Jenže malý monitor, žádné 3D a zvuk ze tří, možná pěti repráků tě nedokáže vtáhnout tak, jako do dokáže velké plátno, dobré místo v kině, prostorový obraz i zvuk - a o tohle jde v Avatarovi nejvíc. Nejde ani o grafiku, ani o efekty, ani o příběh - jde o to, jak tyhle věci působí v kombinaci a jaký je celkový výsledek. Stejně tak by sis mohl pustit nějaký nový film bez zvuku, černobíle a pak říkat, že za nic nestál. Nicméně tvoje volba. Jen mě fascinuje, kolik lidí cítí potřebu vymezit se proti filmu, který je nový a který se líbí hodně lidem - i když není ani v první dvacítce (alespoň ne v Čechách).
|
09 dub 2010, 10:35 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jerson -> Opět naprosto souhlasim, líp bych to neřek.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
09 dub 2010, 10:49 |
|
|
|
Vaclo
Nadrotmistr
Registrován: 26 zář 2009, 18:39 Příspěvky: 41 Bydliště: kósek od Prostějova
|
Docela mě rozesmálo hodnocení me desetileté sousedky: ,,Diť jsou to přerostlí šmoulové s ocasem."
Kino je kino, ta atmosféra se nedá nijak nahradit.
|
09 dub 2010, 12:52 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Vaclo píše: Docela mě rozesmálo hodnocení me desetileté sousedky: ,,Diť jsou to přerostlí šmoulové s ocasem."
Kino je kino, ta atmosféra se nedá nijak nahradit. Ale to je pěkný...a pravdivý
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
09 dub 2010, 13:54 |
|
|
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
Možná sem změkčelej a bude to i tím, že naposledy sem v kině viděl vinetou rudý gentleman ,ale z 3D sem hotovej ještě po 2 měsících a to sem to viděl 2x. Nevím vůbec o co v tom filmu šlo a je mi to zcela u zadele ,ale natočený je to fantasticky, to mi nikdo nevymluvý a doma byť mám verzi co má 12gb to stojí za houby a má to tak 20% z toho co kino.
_________________ Dark Hearts, Dark Intensions.....
|
09 dub 2010, 17:56 |
|
|
|
rider
Desátník
|
avatar je dobrej bavil mě když jsem ho vyděl po prví ale po druhý to bylo slapší a pak už mě to ani nebavylo
|
09 dub 2010, 18:42 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
rider píše: avatar je dobrej bavil mě když jsem ho vyděl po prví ale po druhý to bylo slapší a pak už mě to ani nebavylo Chlape, na tej češtině by to chtělo trochu zapracovat...sice bych si teď měl dát sám sobě ban na 1 den za OT, ale tohle se fakt nedá přehlídnout.
|
09 dub 2010, 18:53 |
|
|
|
AnDy
Nadrotmistr
Registrován: 04 říj 2009, 12:06 Příspěvky: 42 Bydliště: Slovensko - Trstená
|
Bol som na Avatarovi (iba) 3 krat. Ked som to videl 3. krat bolo to iba zo srandy - chcel som minúť 3 hodiny lebo koncert zacinal az o 4 . Proste som si vsimol zopar zaujimavych veci. 1. Na´viovia muži majú 5 prstov , zeny len 4 (myslim , ze toto ste si vsimli) 2. Na jednej snimke(myslim , ze ked isli do pohoria Hallelujah na helicoptere): Pilotka sa rozpravala s cestujucimi , ktory boli v zadnej casti lietadla pricom medzi nou a pasaziermi nebola ziadna prepazka(priehadka) a ako zazrakom nepotrebovala kyslik a dychala vzduch ludmi nedychatelny 3. Snimka nicenia Rodneho stromu - Ohen potrebuje kyslik ,ktory na Pandore nieje , aby vobec horel a v tejto snimke sme jasne videli ako OHEN poskodzoval a nakoniec aj znicil Rodny strom. Nudil som sa Ak mate dokazy spochybnujuce moje zistenia , napiste ich
|
10 dub 2010, 14:32 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
10 dub 2010, 20:45 |
|
|
|
Frost
Nadrotmistr
Registrován: 14 čer 2009, 22:08 Příspěvky: 45 Bydliště: Těžko říct... Tak nějak kolem Prahy a tam, kde je zrovna nějaká akce :)
|
AnDy píše: 1. Na´viovia muži majú 5 prstov , zeny len 4 (myslim , ze toto ste si vsimli) 3. Snimka nicenia Rodneho stromu - Ohen potrebuje kyslik ,ktory na Pandore nieje , aby vobec horel a v tejto snimke sme jasne videli ako OHEN poskodzoval a nakoniec aj znicil Rodny strom. Všichni Na'vi mají 4 prsty, i muži, i ženy. Kyslík na Pandoře je, ale lidi tamní vzduch nemůžou dýchat, protože v atmosféře jsou pro nás jedovaté látky, proto tam lidé nosí exosoupravy - v nich není kyslík, jenom filtrují tu pro lidi nebezpečnou složku. Já na tom filmu byl 5x a ještě půjdu na re-release Doporučuji i původní znění
13 dub 2010, 19:56 |
|
|
|
AnDy
Nadrotmistr
|
Frost píše: AnDy píše: 1. Na´viovia muži majú 5 prstov , zeny len 4 (myslim , ze toto ste si vsimli) 3. Snimka nicenia Rodneho stromu - Ohen potrebuje kyslik ,ktory na Pandore nieje , aby vobec horel a v tejto snimke sme jasne videli ako OHEN poskodzoval a nakoniec aj znicil Rodny strom. Všichni Na'vi mají 4 prsty, i muži, i ženy. Kyslík na Pandoře je, ale lidi tamní vzduch nemůžou dýchat, protože v atmosféře jsou pro nás jedovaté látky, proto tam lidé nosí exosoupravy - v nich není kyslík, jenom filtrují tu pro lidi nebezpečnou složku. Já na tom filmu byl 5x a ještě půjdu na re-release Doporučuji i původní znění 4 prsty som si vsimol pri scene kde Neytiri ukazovala ,ako ma lietat ,na svojich rukach a tam sa mi zdalo ze ma 4 a Jake 5 O Exo supravach som vedel , ze filtruju vzduch len som nevedel o jedovatej latke v atmosfere. V recenzii bolo : ´´ludmi nedychatelny vzduch´´
|
14 dub 2010, 12:48 |
|
|
|
midas
Štábní rotmistr
|
Citace: 4 prsty som si vsimol pri scene kde Neytiri ukazovala ,ako ma lietat ,na svojich rukach a tam sa mi zdalo ze ma 4 a Jake 5 O Exo supravach som vedel , ze filtruju vzduch len som nevedel o jedovatej latke v atmosfere. V recenzii bolo : ´´ludmi nedychatelny vzduch´´ Jake měl 5 prstů protože Avataři byly z poloviny člověk, z poloviny Na'vi.
_________________ Life is a joke. Don´t say it twice and make it boring. AS Challenges: [Šípková Růženka][Ženista][Odhodlaný][Potížista] [Smolař][Fortunate Son][Obojživelné Operace]
|
14 dub 2010, 14:57 |
|
|
|
AnDy
Nadrotmistr
|
midas píše: Citace: 4 prsty som si vsimol pri scene kde Neytiri ukazovala ,ako ma lietat ,na svojich rukach a tam sa mi zdalo ze ma 4 a Jake 5 O Exo supravach som vedel , ze filtruju vzduch len som nevedel o jedovatej latke v atmosfere. V recenzii bolo : ´´ludmi nedychatelny vzduch´´ Jake měl 5 prstů protože Avataři byly z poloviny člověk, z poloviny Na'vi. Tak oci mam v poriadku a dozvedel som sa aj zvysok Dík
|
14 dub 2010, 17:13 |
|
|
|
vinetue
Rotný
|
Tak,mě se ten film hodně líbil prostě příběh dobrý užasné efekty atd.prostě hustárna.
|
20 dub 2010, 17:33 |
|
|
|
pete-11
Plukovník
|
Tak tenhle film jsem jako jeden z mala skouknul nejmene tucetkrát na PC a pořád bych se díval dokola. Byl jsem na nem v kině na 3D a hruza, nic jsem z toho neměl, 3d sem neviděl nic, bolela mě z toho hlava, nemohl jsem přez ty brýle pořádně zaostřit. Byl jsem v cinastaru (olimpia plzeň), a jak jsem řekl jsem znechucen, nevím proč ale všicni ostatní si film užili, jen já nic. Nejspíš oční vada.
|
20 dub 2010, 17:58 |
|
|
|
pete-11
Plukovník
|
skreat píše: undead, slabsim povaham silne nedoporucuju Ty krá.....sko sory za ten výbuch ale právě co jsem dokoukal tenhle film si musim jít vyklepat bobky z gaťat páč sem byl chvylkama opravdu po.. Jako nic proti ale ten kdo si libuje v zombie zkoukněte to..k žánru avatar to má sice daleko ale myslím si že je točen se stejnou rozvahou
|
20 dub 2010, 18:04 |
|
|
|
Frost
Nadrotmistr
Registrován: 14 čer 2009, 22:08 Příspěvky: 45 Bydliště: Těžko říct... Tak nějak kolem Prahy a tam, kde je zrovna nějaká akce :)
|
AnDy píše: ) Tak oci mam v poriadku a dozvedel som sa aj zvysok Dík Ale je tam chyba... Na začátku, jak ukládají avatary ke spánku do chaty, tak vpravo je avatarka, která má jen 4 prsty. Takže buďto chyba ve filmu, nebo mají mezi sebou zvěda Tady jsou nalezené bugy.
21 dub 2010, 13:49 |
|
|
|
|