Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 dub 2025, 13:12

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Sniper rifle- Rozdíl 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Sniper rifle- Rozdíl
Zdravím,
začnu z příma. Jsem naprostý AS amatér. Na začátku srpna konečně dosáhnu 18 let a tak jsem uvažoval že bych si pořídil nějakou AS zbraň. Jako každý začátečník sním o tom býti sniperem :) , ale po pročtení tohoto fóra jsem zjistil že asi bude lepší začít s nějakou jinou zbraní.
Při prolézání různých eshopů s airsoftovým vybavením jsem si všiml značného cenového rozdílu mezi čínskými napodobeninami a "originály" AS zbraní.
Např.
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=565
a
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1074

Dost by mne zajímalo jestli je mezi nimi hodně velký kvalitativní rozdíl a jestli se vůbec vyplatí tyto dražší zbraně kupovat.

Díky za odpovědi.

13 kvě 2010, 18:57
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Sniper rifle- Rozdíl
Kvalitativní rozdíl je mezi nimi poměrně zásadní. Ovšem cenový rozdíl taky, takže jestli se vyplatí značková zbraň, nebo čínská, už je poměrně složitá otázka a závisí to na mnoha faktorech. Ale obecně bych to viděl asi takto:

Pokud chceš zbraň, kterou vyndáš z krabice, nabiješ a budeš moci začít střílet, a která ti nastřílí tisíce ran, aniž by ses musel starat o víc, než je nákup kuliček a nabíjení akumulátoru (popřípadě nákup plynu), připlať si za značku. Jednoduše pokud chceš něco, co ti bude dlouhodobě bez problémů fungovat tak, jak to koupíš, a jsi ochoten za to ty peníze dát, značková zbraň je jasná volba.

Naopak pokud si chceš airsoft jen vyzkoušet, nebo to bereš jako okrajovou zábavu do které se ti nechce investovat desetitisíce kč, ber čínu. Fungovat nejspíše bude, potřebné úpravy budou spíše menšího rázu a srandy si s tim užiješ taky dost.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

13 kvě 2010, 19:07
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]