PJ XR8-2 black [SRC] gen. III
Autor |
Zpráva |
Ledy
Četař
|
 PJ XR8-2 black [SRC] gen. III
Zdar chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s touto zbrani a popripade jak je na tom s kompatibilitou dilu a celkove naky postrehy  a jeste jeden dotaz jestli je zalozena na naky realny zbrani, a ktera armada ji pouziva? (strejdu google sem pouzil a nic  ) http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2003
|
05 srp 2010, 11:39 |
|
 |
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
 Re: PJ XR8-2 black [SRC] gen. III
Ledy píše: Zdar chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s touto zbrani a popripade jak je na tom s kompatibilitou dilu a celkove naky postrehy  a jeste jeden dotaz jestli je zalozena na naky realny zbrani, a ktera armada ji pouziva? (strejdu google sem pouzil a nic  ) http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2003Jestli se nemýlím tak jsou v tom vnitřnosti jakov G36. Nepoužívá to nikdo. Byl to prototyp útočné pušky pro US Army. A k tomu Googlu: Přibližný počet výsledků: 24 700 000 (0,37 s) zkus místo XR-8 dát XM-8
|
05 srp 2010, 12:33 |
|
 |
|
Kongi
Podporučík
|
Jinak hlavně ty nové SRC (nebo PJ? člověk už ani neví) jsou nějaké divné. Podle distribučních keců jsou nehorázně utěsněné, vyupgradované a kdesi cosi, ale přitom, třeba zrovna tento kvér dává s M120 pouze 370-380FPS (112-115m/s což s tímhle upgradem, a za tu cenu je hrozně slabé)
_________________ GURU UPGRADE - zkušenosti
|
05 srp 2010, 15:21 |
|
 |
|
tibus
Major
|
Kongi píše: Jinak hlavně ty nové SRC (nebo PJ? člověk už ani neví) jsou nějaké divné. Podle distribučních keců jsou nehorázně utěsněné, vyupgradované a kdesi cosi, ale přitom, třeba zrovna tento kvér dává s M120 pouze 370-380FPS (112-115m/s což s tímhle upgradem, a za tu cenu je hrozně slabé) O tom nevím.. Ale G36 src 3.generace dává jednomu týpkovi 130-135m/s se základní M120 co se k ní dává. Má i recenzi na konkurencnim portale a tam ma krásne fotky co má 2 a 3 generace a dokonce i tabulku s ustovou rychlostí s urcitou váhou BB, takže nepiš něco co nemáš podložené 
_________________ ICQ:388082022
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
05 srp 2010, 16:28 |
|
 |
|
Kongi
Podporučík
|
 Recenzi kterou zmiňuješ znám, jenže se jedná o klasickou verzi G36 ver. 3 od SRC za cenu +- 8000,- Kč. Prostě klasika SRC. To na Moravě je nějaká podělávka od PJ, a pak to tak vypadá. (s M120 mít 380FPS je trapné vzhledem k tomu kolik to stojí, a jak tam píšou, že je to vytěsněné a bůhví co ještě) Mimochodem - pokud jsem recenzi pochopil správně, tak přes 130-135ms mu to dávalo pouze po precizním upgrade setu od SRC, nikoliv že na základ nahodil jen lepší pružinu.
|
05 srp 2010, 18:43 |
|
 |
|
tibus
Major
|
Kongi píše: ;) Recenzi kterou zmiňuješ znám, jenže se jedná o klasickou verzi G36 ver. 3 od SRC za cenu +- 8000,- Kč. Prostě klasika SRC.
To na Moravě je nějaká podělávka od PJ, a pak to tak vypadá. (s M120 mít 380FPS je trapné vzhledem k tomu kolik to stojí, a jak tam píšou, že je to vytěsněné a bůhví co ještě)
Mimochodem - pokud jsem recenzi pochopil správně, tak přes 130-135ms mu to dávalo pouze po precizním upgrade setu od SRC, nikoliv že na základ nahodil jen lepší pružinu. Heh, ten set je upgrade na 3.generaci 
_________________ ICQ:388082022
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
05 srp 2010, 22:39 |
|
 |
|
Kongi
Podporučík
|
Tak v tom případě můj poslední odstavec ignoruj.
Ale tak či onak, SRC jsem nikdy neřekl že jsou špatné kvéry, jen ty podělávky od PJ.
|
05 srp 2010, 23:51 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
Kongi píše: Tak v tom případě můj poslední odstavec ignoruj.
Ale tak či onak, SRC jsem nikdy neřekl že jsou špatné kvéry, jen ty podělávky od PJ. Můžeš definovat,čím je,, PODĚLÁVKA PJ,, SRC III.Generace se 120m/s špatná? (jsou to zbraně nejposlednější generace,do kterých byly na zakázku pro PJ vloženy 120m/s pružinyjiž v továrně SRC.)
Naposledy upravil ramenr dne 06 srp 2010, 09:55, celkově upraveno 1
|
06 srp 2010, 06:55 |
|
 |
|
TomLame
Moderátor
|
Tak tohle miluji ... s érsoftem začínáš, zkušenost máš jen s ACM P90 ale komentuješ tady ostatní kvéry jako bys je znal ... to je konec
_________________ " Až dojde na kontakt, tak je jedno jestli ti to lítá metr nahoru nebo doprava, hlavně že to lítá dopředu"
|
06 srp 2010, 08:40 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
TomLame píše: Tak tohle miluji ... s érsoftem začínáš, zkušenost máš jen s ACM P90 ale komentuješ tady ostatní kvéry jako bys je znal ... to je konec Jaké zkušenosti? Tatínek mu ji jednou nechal podržet,to je asi tak jeho celá zkušenost.Ale zato hodně čte.
|
06 srp 2010, 09:57 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
Kongi píše: Jinak hlavně ty nové SRC (nebo PJ? člověk už ani neví) jsou nějaké divné. Podle distribučních keců jsou nehorázně utěsněné, vyupgradované a kdesi cosi, ale přitom, třeba zrovna tento kvér dává s M120 pouze 370-380FPS (112-115m/s což s tímhle upgradem, a za tu cenu je hrozně slabé) heh ty si asi nevidis do huby borce co  strilel si vubec s tou zbrani a nebo to mas jedna babka povidala? tohle je dobry vtip. zbrane od SCR pro PJ vytahnou FPS i prez 400 jen tam taky musis poustet urcitou voltaz jak tam pustis 5V tak ti to bude strikat temi tvojima 380FPS a jen tak jeste mimo misu rika ti neco odchylka? a to ze nikdy neni nic 100% to je jak by sis koupil auto ktere ma budiky az do 300km/h ale stezoval sis ze to jede jen 180km/h. nevys vubec co mluvis http://www.youtube.com/watch?v=fMcbw6uwsPM jen tak pro srovnani EDIT: jen aby si to pochopil to video je test jedne ze zbrani teto serie konkretne PJ SR416
_________________ · Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da gloriam.
|
06 srp 2010, 10:40 |
|
 |
|
Kongi
Podporučík
|
OK, fajn.
Jen zde načrtnu jak to vypadá:
Kvér s pružinou M120 - utěsněná tryska - dvojitě utěsněná hlava válce - dvojitě utěsněná hlava pístu
A výsledek 400FPS max, v reálu průměr dle chrona 9,6V 390FPS, což odpovídá 118m/s.
A dle toho jak na Moravě píšou že je to vytěsněné, by si člověk logicky řekl, že to musí dávát přes 120m/s, ale ono to nedá ani těch 120m/s. (ano odchylka, ale jestliže to nejsou jen prodejní kecy, tak to musí být solidně utěsněné, a když to ani tak nedá těch 120m/s?)
|
06 srp 2010, 12:09 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
bože ty si mi ale materiál, co si představuješ vůbec ty pod tím těsněním? utěsněné kontakty na motorku či co. tvoje představa o tom jak co funguje je úžasna můžeš mi prozradit jak ty si změřil onu úsťovou rychlost že to víš kolik to cáká atd.? a kolik si těch zbraní odzkoušel? jednu?  si vtipny ty si to všechno představuješ jako hurvínek válku 2seals: zbrane pouziva francouzska armada
|
06 srp 2010, 12:15 |
|
 |
|
Kongi
Podporučík
|
Hele, ja tady vůbec netvrdím že se v tom bůhví jak vyznám. Ale rozebral a složil jsem dost kvérů na to, abych věděl kde a k čemu to těsnění slouží.
Já ji neměřil, viz. to Youtube video.
|
06 srp 2010, 12:28 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
Stále jsi jako největší airsoftový odborník,který zatím neměl žádnou svoji zbraň a ve svých 14 letech s 20 letou zkušeností s airsoftem neodpověděl.
Kongi napsal: že jsou špatné kvéry, jen ty podělávky od PJ.
Můžeš uvést konkrétní příklady?
|
06 srp 2010, 13:24 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
ramenr píše: Stále jsi jako největší airsoftový odborník,který zatím neměl žádnou svoji zbraň a ve svých 14 letech s 20 letou zkušeností s airsoftem neodpověděl.
Kongi napsal: ,,že jsou špatné kvéry, jen ty podělávky od PJ.,,
Můžeš uvést konkrétní příklady?
|
06 srp 2010, 13:25 |
|
 |
|
Ctirad
Praporčík
Registrován: 24 črc 2009, 17:24 Příspěvky: 95 Bydliště: 49°11'27.63" S 16°36'.41.62" V
|
Longard: Máš nějaký zdroj, že je používájí francouzi? Francouzi už dost dlouhou dobu používají téměř výhradně zbraně domácí produkce. A ty vyjímky budou maximálně nějaké malé série pro speciály nebo nějaké nestandartní jednotky. A zrovna útočná puška mezi takové zbraně nepatří. Tam má svoje místo Famas.
Jinak abych nebyl opět OT tak podle mě to bude hlavně spolehlivá zbraň, vzhledem k tomu že je to jen jinak okitovaná G36, a ty jsou od SRC spolehlivý dost.
|
06 srp 2010, 13:28 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
06 srp 2010, 13:29 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
Kongi, ty a tve zkušenosti z kinder vajíčka co  hej tebe a tobě podobné aby člověk pohledal být tebou, tak se tu omluvím za tvé blbé a nepodložené kecy, protože tu hanobíš něco o čem víš velké prd ..nebo tu zažádám o tvé zabanování s tvým věkem bych se opravdu díval jen na ty videa, nemáš tu ani co dělat a airsoft už pro tebe vůbec není.
|
06 srp 2010, 13:41 |
|
 |
|
Ledy
Četař
|
Ctirad píše: .... je to jen jinak okitovaná G36, a ty jsou od SRC spolehlivý dost. to sem potreboval vedet, pac uz celkem dlouho cekam na prachy tak furt vybiram gunu  zatim sou v konkurzu naky Mka,libil se mi i AUG, ale toho sem zavrhnul a tahle guna se mi libila vzhledove a prave sem potreboval vedet jak je to s vnitrkem a spolehlivosti 
|
06 srp 2010, 13:42 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
reknu ti to takhle dnes kdybych kupoval zbran tak jdu bez vahani do PJ predevsim do nove serie treti generace ...offtop: nechapu jak se ti ta zbran muze libit  ale tva volba vnitrek spolehlivost a vykon je vyborna za skvelou cenu hodne muziky 
|
06 srp 2010, 13:46 |
|
 |
|
Ctirad
Praporčík
Registrován: 24 črc 2009, 17:24 Příspěvky: 95 Bydliště: 49°11'27.63" S 16°36'.41.62" V
|
Ledy: Jako dřív nebo později se pokazí něco na kterékoli zbrani. Ale zrovna géčko od src má kamarád a šlape mu už skoro rok s malým zásahem do zbraně, a to s výměnou kabeláže a výměnou hopgumy která nebyla nic moc. Kdyby jsi chtěl čistou spolehlivost tak géčko od TM ale u ní je to zase vykoupený nízkým výkonem a je dražší než tohle.
|
06 srp 2010, 14:09 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Longard -> Ty by ses ovšem rovněž měl s těmi svými frajerskými kecy mírnit vzhledem k tomu, že: Longard píše: zbrane od SCR pro PJ vytahnou FPS i prez 400 jen tam taky musis poustet urcitou voltaz jak tam pustis 5V tak ti to bude strikat temi tvojima 380FPS Tohle je naprostý blábol, napětí akumulátoru nemá sebemenší vliv na úsťovou rychlost. Když do kvéru pustíš 5V, tak sebou motor sotva cukne. Longard píše: zbrane pouziva francouzska armada Tohle je rovněž naprostý blábol, XM-8 nikdy francouzská ani žádná jiná armáda nepoužívala, těch kvérů byla vyrobena pouze malá série na testování. A neumíš si ani přečíst pravidla, obrázky v podpisu jsou až na výjimky zakázané.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 srp 2010, 18:17 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
Nenmusí mít voltáž,měřené zbraně PJ SRC běžně dávají 400 až 450 fps.Je to odvislé od typu a délky hlavně. Je zajímavé,že PJ HK G36 jsou nějak konstrukčně řešeny divně,že nedávají potřebný výkon.Technik,aby dosáhl na 400Fps musí každou seřizovat asi půl hodiny. (nebude to zase důvod k podání trestního oznámení?výměna pružiny a úpravy ve zbrani?) U řady M je to jen otázka délky hlavně. Vztah napětí a prúběh úsťové rychlosti,je zřejmý z videa od firmy Taiwangun.
|
06 srp 2010, 18:34 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
aha takze motor nema vliv na pruzinu a na to jak se natahne no jo parada ja asi hraju jiny airsoft a navic k tomu nahrava i plno jinych aspektu o kterych ten chlapecek nema ani poneti jako je pouzita munice, zregulovana zbran, presnost meridla atd., no budiz francouzksa armada ehm ja nikdy nerekl ze cela armada ze je stale pouziva a v hojnem poctu, byla pouzivana specialnimi jednotkami v ramci testovani a meli je i pouzivat doted avsak vyvoj zbrane se zrusil a francie rozhodla o dodavani zbrani prevazne vlastni vyroby a pravidla jsem vzkutku necetl jelikoz jsem se pravidel napsal a nacetl uz dost a predpokladal jsem ze jsou zde klasicka pravidla a ne ze tu je nejaka definitiva. zijeme snad ve svobodne zemy a userbary odjakziva patri k forum a vyjadruju i tim co se mi libi a za cim stojim. a omezovani je strasne neeticke a nechapu ho, avsak podridim se co mam hosi s vama delat no  ale vidim ze se zamerujete na koho nemate, jsou tu jini co by dohled zasluhovali
|
06 srp 2010, 18:40 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Longard píše: aha takze motor nema vliv na pruzinu a na to jak se natahne no jo parada ja asi hraju jiny airsoft a navic k tomu nahrava i plno jinych aspektu o kterych ten chlapecek nema ani poneti jako je pouzita munice, zregulovana zbran, presnost meridla atd., no budiz francouzksa armada ehm ja nikdy nerekl ze cela armada ze je stale pouziva a v hojnem poctu, byla pouzivana specialnimi jednotkami v ramci testovani a meli je i pouzivat doted avsak vyvoj zbrane se zrusil a francie rozhodla o dodavani zbrani prevazne vlastni vyroby a pravidla jsem vzkutku necetl jelikoz jsem se pravidel napsal a nacetl uz dost a predpokladal jsem ze jsou zde klasicka pravidla a ne ze tu je nejaka definitiva. zijeme snad ve svobodne zemy a userbary odjakziva patri k forum a vyjadruju i tim co se mi libi a za cim stojim. a omezovani je strasne neeticke a nechapu ho, avsak podridim se co mam hosi s vama delat no  ale vidim ze se zamerujete na koho nemate, jsou tu jini co by dohled zasluhovali Francouzi a XR8? to je blud jako prase ty maj svou trumpetu a měnit nebudou jak psal Gif bylo vyrobeno jan pár kousků a u toho taky zůstalo. No a motor a střelba . Jak z technického hlediska ovlivní motor FPS? to mi řekni? Jediná funkce motoru je iniciace pohybu pružiny vefázy kdy se pístové kolo otočí do polohy kdy vypustí píst tak ikdyby se motor pos.al tak rachlost s jakou bude pružina vypuštěna to neovlivní.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
06 srp 2010, 18:57 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
jaj cetl si to vubec co jsem napsal co sem furt pletes ze francouzi to pouzivaji precti si poradne co jsem napsal
no dobre ok vzdavam se tu voltaz kaslu uz chtel jsem vedet jak bude reagovat kongi ale nechytl se jak jsem cekal ale jak jsem zminoval zalezi i na tom jak a na cem to meril atd.
ale bylo by hezke se vratit k tematu a prestat tu s tim hroznym offtopikem
Naposledy upravil VenZen dne 06 srp 2010, 19:11, celkově upraveno 2
|
06 srp 2010, 19:07 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
Ono je to takhle. Byl vypsán tendr na osobní zbraň vojáka 21 století.Byly na to vyčleněny prachy.Chytla se toho firma HK. Vyrobila tuto zbraň,její výhody byly v tom,že měla vymakanou ergonomiku,všechny ovládací prvky byly ovladatelné bezproblemově a ergonomicky.Kvalitní oplastění mělo výhody v tom ,že při intenzivní szřelbě nedocházelo k popálení a při nacpání se do obrněných transportérů nedrhl kov na kov. No a stalo se,že začala válka v afgánistánu a iráku,finance se stenčily až vyschly a prototyp byl odsunut na vedlejší kolej a asi zapomenut. HOWG
|
06 srp 2010, 19:10 |
|
 |
|
VenZen
Podpraporčík
|
ano, zbran byla na testovani poskytnuta par armadam vcetne francouzske a slo o prototyp stejne jako ACR, Intervention atd. avsak u ni doslo k zaniku ACR se kuprikladu k nam uz dostal v airsoftove verzi a dokonce samotny Intervention byl na IWA 2010 a mozna se dostane do airsoftove seriove vyroby
|
06 srp 2010, 19:14 |
|
 |
|
TomLame
Moderátor
|
tak érsoftová Cheytac M200 Intervention vyrabí ARES, ale prý nic moc. jinak já se o Francouze nezajímám, ale viděl jsem jen pár fotek amíků s XM8 jinak už nic ?? Máš nějaký foto francouze s XM8 abys podložil svůj tvrzení Jinak máš fakt hnusný obrázek v profilu, já jsem se lekl 
_________________ " Až dojde na kontakt, tak je jedno jestli ti to lítá metr nahoru nebo doprava, hlavně že to lítá dopředu"
|
06 srp 2010, 19:32 |
|
 |
|
|