|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
cheef
Štábní rotmistr
|
 tryska-ramienko podavača
Mám tu problém nad ktorým si lámem hlavu a nie a nie prisť na jeho koreň. Teoreticky by sa mala tryska po každom výstrele vrátiť do začiatočnej polohy. čiže do polohy v ktorej je úplne vysunutá. No a mne sa po každom výstrele zastaví vo rôznej polohe často skoro natiahnutá (zasunutá). A v takejto polohe je aj keď je piest vo valci. No a niekedy pri fullauto režime mi taktiež aj piest zastane v hociktorej polohe podľa toho kedy pustim spušť. neviete kde može byť problem? je to normalny bežny jav? Jedna sa o mech. V.2 a mne sa javí všetko v poriadku...vypodložkované, premazané, západka pekne sedí, načasované.
|
26 dub 2010, 11:28 |
|
 |
|
vojtka
Plukovník
|
 Re: tryska-ramienko podavača
neboj, je to zcela normální, pokud cheš aby se to po každém výstřelu vrátilo tak si postav mosfet z brzdou, ale je to zbytečné
_________________ moje elektro-kolo  http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/
|
26 dub 2010, 11:34 |
|
 |
|
Forest
Štábní rotmistr
|
Asi som prišiel na to prečo to robi . Tryska sa vracia vdaka podavaču na ktorom je zachytena pružinka aby sa vracalo do tej istej polohy. Podla mna pružina sa časom vypruži a preto sa nevracia do spravnej polohy. čiže by som určite vymenil pružinky v mechaboxe . Je to lacna zaležitost
|
26 zář 2010, 23:07 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
ne je to tim, ze pistove kolo taha raminko dovnitr mechu a na auto se zastavi v jakykoliv poloze, takze proto je nekdy po strelbe tryska zasunuta, polozsunuta ci uplne vysunuta. pri semi maji motor a kola setrvacnost, tak jeste mirne natahne pist a i toto raminko. to co psal vojtka je pravda.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
27 zář 2010, 00:18 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|