Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 23:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Upgrade PSG-1 setem od Systemy 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Upgrade PSG-1 setem od Systemy
Zdravím, v tomto tématu bych se chtěl zeptat zda někdo vlastní zbraň PSG-1 a zda prováděl již nějaký upgrade, jelikož se chystám na upgrade se 400% a nevím přesně co to obnáší(zatím tam mám 300%), koupil jsem celý set i s motorem ale zajímá mne zda vydrží i mechabox a co třeba kabeláž, tu mám 1,5mm silikonovou. Předem děkuji za jakékoliv SMYSLUPLNÉ příspěvky(odpovědí jako si de*il že tam rveš takovou pružinu atd. bych byl rád ušetřen).

04 lis 2010, 16:10
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: Upgrade PSG-1 setem od Systemy
zdenek5 píše:
Zdravím, v tomto tématu bych se chtěl zeptat zda někdo vlastní zbraň PSG-1 a zda prováděl již nějaký upgrade, jelikož se chystám na upgrade se 400% a nevím přesně co to obnáší(zatím tam mám 300%), koupil jsem celý set i s motorem ale zajímá mne zda vydrží i mechabox a co třeba kabeláž, tu mám 1,5mm silikonovou. Předem děkuji za jakékoliv SMYSLUPLNÉ příspěvky(odpovědí jako si de*il že tam rveš takovou pružinu atd. bych byl rád ušetřen).

Určitě ti nadávat za takovou pružinu nebudu,přecijenom je to sniperka a sám mám ve zbrani sp160.

K upgradu,kabely 1,5mm s mosfetem ti postačí.Mechabox to vydrží,když to nebudeš předělávat na dávku.Potom se musí předělávat vačka na pístovým kole,poslal bych to do airsoftguns mají s tim zkušenosti a poradí ti s tim.Určitě bych ještě koupil přesnou hlaveň KM head a vyladil bych si to plastový pažbení,třeba páskou podložit,aby se nevyklalo a neskřípalo.
Baterii bych bral klidně 8,4v sanyo 1700mah,protože se neřeší kadence a kvůli místu a vydrží ti dost dlouho.

04 lis 2010, 17:12
Svobodník
Svobodník

Tak na dávku to určitě předělávat nebudu, ty kabely teda necham a dám tam to relé co je v tom setu. KM head je již rok ve zbrani. S tím předpažbím jsem to vyřešil sice nevzheldně(2 hliníkové profily od těla k předpažbí, zevnitř to udělat nešlo) ale když se tam hodí hejkal tak to není vůbec vidět. O airguns slyším samou chválu tak o tom přemýšlím, ale zase kousek od baráku mám servis kam to dát a nebo si to zkusím udělat sám ale nevim jak tam dostanu tu pružinu. A jen ještě co s tou vačkou? O tom jsem nikdá neslyšel

04 lis 2010, 17:35
Štábní praporčík
Štábní praporčík

zdenek5 píše:
Tak na dávku to určitě předělávat nebudu, ty kabely teda necham a dám tam to relé co je v tom setu. KM head je již rok ve zbrani. S tím předpažbím jsem to vyřešil sice nevzheldně(2 hliníkové profily od těla k předpažbí, zevnitř to udělat nešlo) ale když se tam hodí hejkal tak to není vůbec vidět. O airguns slyším samou chválu tak o tom přemýšlím, ale zase kousek od baráku mám servis kam to dát a nebo si to zkusím udělat sám ale nevim jak tam dostanu tu pružinu. A jen ještě co s tou vačkou? O tom jsem nikdá neslyšel

http://www.airsoftguns.cz/koment.php?&proid=364

pročti si tohle :)

tam máš snad vše co chceš slyšet.

04 lis 2010, 17:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]