Autor |
Zpráva |
Bundesman
Major
Registrován: 05 led 2009, 16:07 Příspěvky: 480 Bydliště: Říčany u Prahy
|
Re: Tokyo Marui L96
Ale musíš počítat s nespolehlivostí, nekopatibilitou a špatnym zpracováním číny
_________________ G36EA2 (s RIS rukojetí) MK12 ("M120"+vzduch=136m/s) UMP (m100+guru tryska=115m/s)
Vždy věrný jen sám sobě.
|
23 lis 2010, 16:33 |
|
|
|
Reve
Major
Registrován: 17 říj 2010, 15:23 Příspěvky: 452 Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
|
S jakou nespolehlivostí když mě z ní zbyde jen case? A nekompatibilitou? Vždyť většina těch upg. dílů se dělá právě pro čínu a ne pro TM
_________________ NEUMÍŠ NIC!!!
|
23 lis 2010, 18:29 |
|
|
|
Bundesman
Major
Registrován: 05 led 2009, 16:07 Příspěvky: 480 Bydliště: Říčany u Prahy
|
špatně sem se vyjádřil myslel sem tím že dost často jsou výrobní vůle u číňanů tak velký že tam špatně sednou díly atd. Z čínskejch zbraní rádi padaj šrouby a podobný věci. Zrovna na sniperce je podle mě blbost šetřit
_________________ G36EA2 (s RIS rukojetí) MK12 ("M120"+vzduch=136m/s) UMP (m100+guru tryska=115m/s)
Vždy věrný jen sám sobě.
|
23 lis 2010, 21:30 |
|
|
|
Reve
Major
Registrován: 17 říj 2010, 15:23 Příspěvky: 452 Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
|
Těžko říct sice je pravda že kus to originál ale stejně bych to asi rysknul. Už jen proto že nemam zrovna peněz na rozdávání ale je jasný že kdyby na financích tolik nezáleželo tak že si vyberu značku i když je podle mě čína dostačující
|
23 lis 2010, 22:13 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Ono i vnějšek je u TM nesrovnatelně lepší než u Číny. Ono neni nic suprovějšího, než když nacpeš do čínský sniperky díly za 10k a po pár desítkach výstřelů ti při natahování rupne pažba...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 lis 2010, 22:18 |
|
|
|
Reve
Major
|
Tak Ducky říkal něco že má chinu s m190 tak nam to tu popiš
|
23 lis 2010, 23:27 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Reve píše: Tak Ducky říkal něco že má chinu s m190 tak nam to tu popiš Těžko vám můžu popsat kvér, kterej jsem držel jednou v ruce a to ještě rozloženej kvůli transportu...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 lis 2010, 00:43 |
|
|
|
Reve
Major
|
Tak já mu zkusim napsat jestli by nezajel na tu hadačku co teď bude a nevzal ho s sebou protože podle mě je ta china dostačující
|
24 lis 2010, 01:17 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Taky nikdo neříká že není dostačující, jenom se prostě (díkybohu) najdou pořád lidi, kterejm "dostačující" zdaleka nestačí...
|
24 lis 2010, 08:38 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Griffon: za offtopic ale ke tvemu posledimu prispevku mi chybi jako na facebooku tlačitko -libi se mi- : ) hezky si to napsal : )
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
24 lis 2010, 09:34 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
Dafis píše: Zdravím, tak tuto krásku mám taky ( nově ). K těm kvalitám/cenám: AS je celkově drahej sport, a u sniperu to platí dvojnásob. Co se mě týče, těm čínským kopijím prostě nevěřím. Jednou jsem se rozhodl, že budu odstřelovač, tudíž musím počítat s většími náklady. Stojím si za tím, že sniper by měl mít výbavu kvalitní, a co se výkonu kveru tyče, měla by převyšovat ostatní. ( ocať pocať samozřejmě, ne každej je natolik zralej a zodpovědnej na to, aby lital po lese s M180+ a střilel na akcich do hlav na kratke vzdalenosti -> tohle smrdi pruserem ). Jinak co se týče ASG ( airsoftguns ), jsem s nimi ve spojení a na ten upg set čekám taky. Výkony zbraně v zakladu opravdu nejsou světoborné. Mám na tom optiku Riflescope 3-9x40 coz podle mého názoru bohatě stačí teď, i po upgradu. Všem příznivcům této krásky a softu, ZDAR! Zdravíčko, výborně.. Jsem rád, že se tu najde i nějaký rozumný človíček. Plně souhlasím, jsem stejných názorů..
|
28 pro 2010, 09:27 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
Griffon píše: Taky nikdo neříká že není dostačující, jenom se prostě (díkybohu) najdou pořád lidi, kterejm "dostačující" zdaleka nestačí... Souhlas.. Myslím, že sniper by měl mít především kvalitní výbavu, pokud to není jen sniper, aby se neřeklo. Já funguju v týmu jako odstřelovač, který jako každý jiný odstřelovač, je na všechno sám. Mám pozorovatele, ale s týmem komunikuju jen místy přes vysílačku. Jinak plním svůj post výborně.. Ale najdou se jak říkáš i lidé, kterým to je vcelku jedno, prostě se spokojí s tím málem. Potom dělají ramena s čínou, jací jsou borci. Kdo na to nemá, ať snipera nedělá.
|
28 pro 2010, 09:31 |
|
|
|
Legas
Nadrotmistr
|
hYena píše: Griffon píše: Taky nikdo neříká že není dostačující, jenom se prostě (díkybohu) najdou pořád lidi, kterejm "dostačující" zdaleka nestačí... Souhlas.. Myslím, že sniper by měl mít především kvalitní výbavu, pokud to není jen sniper, aby se neřeklo. Já funguju v týmu jako odstřelovač, který jako každý jiný odstřelovač, je na všechno sám. Mám pozorovatele, ale s týmem komunikuju jen místy přes vysílačku. Jinak plním svůj post výborně.. Ale najdou se jak říkáš i lidé, kterým to je vcelku jedno, prostě se spokojí s tím málem. Potom dělají ramena s čínou, jací jsou borci. Kdo na to nemá, ať snipera nedělá. ty asi nechapes, ze tady to neni jenom o penezich, furt tady pises o vlastnicich cin, jak delaj ramena a hlavne ze ty je nedelas a mas zbran, co sotva fluse, post urcite plnis vyborne (taky smrdis samochvalou, ale to je jina vec) podle sebe... ja si myslim (vidis ten rozdil mezi nami? ja to neoznamuji), ze na vetsi akci bys dostal, jak male decko, hlavne ze tu machrujes s kvalitou, myslis si, jak jsou majitele cin hloupi, ale oni aspon vedi, co je pruzina 300% a ty ze to delas nejakejch 5 let? a co si o sobe myslis, ze tady pises, ze kdo na to nema, at snipera nedela, 17 letej borec, kterej do toho bude zapalenej, muze byt s cinskou gunou mnohem lepsi sniper nez ty s DeLuxe vybavou, ta zbran neni jedina dulezita vec, jak ty si myslis... stejnak jak zacne prset tak se hned pobezis schovat, aby ti tech 7 tacu nezmoklo, vic sem psat nebudu, cist to nebudu, tvuj nazor mne nezajima... jedini dobri sniperi, co se tu vyjadrovali jsou darken, jezo a griffon
|
13 úno 2011, 20:32 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Já jsem asi takovej sniper jako Radek John dobrej politik
|
14 úno 2011, 00:12 |
|
|
|
AirsoftGuns.cz
Štábní rotmistr
Registrován: 21 led 2011, 12:29 Příspěvky: 63 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Zbozi od PDI, krome presnych hlavni je od minuleho tydne skladem. Jakmile to bude mozne, zverejnime vse na nasich strankach.
_________________ Airsoftový obchod nabízející zbraně, příslušenství a upgrade díly.
|
14 úno 2011, 18:15 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
AirsoftGuns.cz píše: Zbozi od PDI, krome presnych hlavni je od minuleho tydne skladem. Jakmile to bude mozne, zverejnime vse na nasich strankach. Jak už jsme se domlouvali, je to super zpráva... A pro LEGASe: teď bude uprgade s pružinou 5000SS, tak mě prosím nekrm takovýma kecama... Sniper by měl mít především kvalitní výzbroj. Já sázím na kvalitu, nejsem dítě s ramenami, co si koupí bůh ví jakou čínu a dělá ze sebe borce, sice s upgradem, ale pořád to je shit čína..
|
24 úno 2011, 09:08 |
|
|
|
Hiroshi
Kapitán
|
Po delší době sem napíšu. Tu L96 AWS jsem měl konečně možnost podržet v ruce a vyzkoušet a musím říct, že plně chápu, proč sis ji koupil. Je to překrásná zbraň. Takže se omlouvám za své původní komentáře. Teď sám půjdu do M24 od CA, tak jsem na ni moc zvědav.
_________________ Jen někdo hraje s manuální pistolí proti AEG. Není to proto, abych se cítil hardcore, je to proto, že nemám peníze.
|
25 úno 2011, 12:56 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
Hiroshi píše: Po delší době sem napíšu. Tu L96 AWS jsem měl konečně možnost podržet v ruce a vyzkoušet a musím říct, že plně chápu, proč sis ji koupil. Je to překrásná zbraň. Takže se omlouvám za své původní komentáře. Teď sám půjdu do M24 od CA, tak jsem na ni moc zvědav. V pohodě, každý má svůj názor a má právo ho říct... Já jen prostě.... Já pro soft dýchám a pro mě nejsou činské "šmejdy" dostačující. Ano, možná jsem egoista, ale chci mít slušnou výbavu, abych ji nemusel po roce měnit. Takže sázím na kvalitu, vydělávám, tak si to mohu dovolit... A taky jsem uvažoval o M24 od CA. luxusní provedení, supr kvalita za příznivou cenu. Když tak tu potom hoď nějaké fotky jsem zvědavý...
|
09 bře 2011, 09:33 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
Hurááááá, PDI díly dorazily do shopu airsoftguns.cz, tak už mám objednávku za 12000kč a pružina SS 5000 nám nadělá paseku nějakých 200-220m/s a to je tak přes 600FPS
|
28 bře 2011, 14:58 |
|
|
|
Hiroshi
Kapitán
|
Koukal jsem, hodně štěstí s natahováním
_________________ Jen někdo hraje s manuální pistolí proti AEG. Není to proto, abych se cítil hardcore, je to proto, že nemám peníze.
|
28 bře 2011, 19:53 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
neni az takovy problem, ta ss5000 je podle pdi oznacena jako 600fps, pri 6.05 hlavni, komore, HD setu ve vsr-10. nejvetsi prdel bude to cele sladit dohromady, a sehnat dobre kulivo ASG trosku zklamali ze maj jen ty nerezove sety a ne PS, a nemaj ani VC pisty
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
28 bře 2011, 20:36 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
ježo píše: neni az takovy problem, ta ss5000 je podle pdi oznacena jako 600fps, pri 6.05 hlavni, komore, HD setu ve vsr-10. nejvetsi prdel bude to cele sladit dohromady, a sehnat dobre kulivo ASG trosku zklamali ze maj jen ty nerezove sety a ne PS, a nemaj ani VC pisty No, zklamali - nezklamali... Jediný shop co nabízí sety válce a spoušťáky v takové míře, jako oni. Já jsem nadšený. A co se natahování týče, není to žádný problém, když nejsem nějaká tyčka a nejhorší je, že na tu hlaveň mi nevyšly penízky, dalších 3500kč už nějak nemám, tak až další měsíc.. A sladit dohromady? Od toho je tu servis, kde mi to namontují, nějaké díly upraví, sladí a podobně... Už se těším.
|
29 bře 2011, 09:59 |
|
|
|
Hiroshi
Kapitán
|
ježo píše: neni az takovy problem, ta ss5000 je podle pdi oznacena jako 600fps, pri 6.05 hlavni, komore, HD setu ve vsr-10. nejvetsi prdel bude to cele sladit dohromady, a sehnat dobre kulivo ASG trosku zklamali ze maj jen ty nerezove sety a ne PS, a nemaj ani VC pisty Jo počkat, těch 600 FPS není potenciál čistě pružiny? Tak to je zrada a klamání zákazníka! Z mého pohledu laika ty díly sednou, když ne, tak hYena koupí nový. Kulivo bude problém, ale nějak bych to nehrotil, hele. Můžeme být rádi, že vůbec někdo dotáhl PDI do ČR.
|
29 bře 2011, 19:12 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
http://www.x-fire.org/etop/bolt_sp_thicker.htmluplne dole... Dily sednou bez problemu, obcas byva docela sranda s instalaci nejmensiho tesniciho krouzku dovnitr komory pak vychytat kterou hopku, zateflonovat to, udelat sedici vymezovaci krouzky, doladit usazeni komory ve vnejsi hlavni bo se nekdy stava ze je moc daleko nebo moc blisko k valci a dochazi k problemum s tesnosti- podfukuje, nebo nepresnostem-tryska moc hluboko, az na hopu. tohle zavisi na usazeni vnejsi hlavne v recieveru- ten sroubovaci system je kamen urazu. no a pak ten spoustak... ted koukam na tohle: http://www.x-fire.org/type96/e.t96_trigger.html a jdu hledat dalsi info, vypada to zajimave! jinac BAS mel ty dily taky v nabidce, tuism, ze set za 5k nebo tak nejak.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
|
29 bře 2011, 20:22 |
|
|
|
Hiroshi
Kapitán
|
No, ten spoušťák mají na ASG, a myslím, že za férovou cenu. Přímo z webu x-fire by stál +- 2500, ale když připočtu poštovný, clo atd.
|
30 bře 2011, 13:20 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
x-fire je japonsko.... nepripomina ti to neco? ver mi ze za soucasne situace je to pruseroidni objednavka ktera muze velmi lehce selhat
|
30 bře 2011, 17:51 |
|
|
|
Hiroshi
Kapitán
|
Právě proto říkám, že je dobře, že ho mají v ASG za férovou cenu Balík z Japonska, na který by zběsile reagoval kdejaký dozimetr by určitě neprošel
|
30 bře 2011, 18:30 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
by prvni museli v poradku prijmout a potvrdit platbu (nevim kde presne maj ten shop tak nevim jak sou / nejsou zasazeny) navic nevim jak je ted stabilni YEN takze se muzestat ze rozdil bude par korun mezi odeslani ma prijetim, coz muze zas vest k zadrhelu (nidky nebyl ale kdo vi) a pak ty posty... sou tam prehlceni, tak nepocitej ze to tu bude do tydne jiank posta z JPY vychazi na cca 20-25$
|
30 bře 2011, 20:12 |
|
|
|
hYena
Rotný
|
Pánové, až bude upgrade ve zbrani (počítám do 2 týdnů), pošlu nafocené snímky, jak krásně to vypadá a potom můžu i natočit video s dostřelem a podobně.. Já vím, jsem hrozný egoista jenže já od února 2010 čekám na upgrade a neměl jsem důvěru v těch Japoncích, aby mi to pošli poštou při platbě předem..
|
31 bře 2011, 08:16 |
|
|
|
Hiroshi
Kapitán
|
Jo, egoista, to sedí
|
31 bře 2011, 15:09 |
|
|
|
|